Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

PS4 pro mu yoksa Oyuncu Bilgisayarı mı?

Konular
31
Reaksiyonlar
0
Merhaba.Oyun oynamak için PS4 pro mu daha iyidir yoksa oyuncu bilgisayarı mı? Bir haftaya kadar ikisidnen birini alamayı düşünüyorum ama karar veremedim

Merhaba geç gördüm kusura bakmayın acaba ne aldınız merak ettim pc topladıysanız steam hesabınız varsa ekleyelim birbirimizi :)

Bilgisayar toplaman daha iyi olacaktır.

aynı oyunu hem bilgisayar hem de ps'de oynadım; sonuç ps daha zevkli, adı üzerinde "oyun istasyonu".
ama ne yazık ki oyunları çok pahalı bu yüzden en az i7 işlemcili bilgisayar almak daha mantıklı.

Ben Amd Fx x8 aldım işimi fazlası ile görüyor.

Selamlar.
Yarış ve spor oyunları ağırlıklı oynuyorsan ps4 pro. shooter strateji menajerlik vs ağırlıktaysa PC.
Uncharted , god of war vs exclusive oyunlar zaten ps4 için.
Yıllarımı oyunlarla harcadım çoğu zaman evden çıkamadığım için ve hala oynuyorum bazen. şu an sadece xbox one da forza 7 oynuyorum.
Duygusala bağlamak gibi olmasın ama arkadaşlarım dışarda gerçek futbol oynarken ben ya camdan izliyordum ya da sega da fifa oynuyordum :)
Konu dağılmasın neyse. sözün özü ikisi de şart bence, eğer sevdiğin oyun türleri fazlaysa.

Bu aslında senin alışkanlıklarına bağlı... Mesela ben konsol oyuncusu değilim... Bu nedenle konsol almayı düşünsemde vazgeçiyorum... İkisinin de artıları ve eksileri var...

PC lerin en büyük artıları;

Parçaları değiştirebilmen
Oyunların daha ucuz ve ulaşılır olması
Oyunları modlayabilmen
FPS oyunlarında ve bazı oyun türlerinde daha rahat hareket edersin

Konsolların ( ve Play Station'ın) artıları;

Optimizasyon sorunu olmaz
PC ye göre daha rahat oyun oynarsın
Bazı oyunlarda kolla oynamak avantajlıdır
Play Station'ın Exclusive oyunları (Bazıları gerçekten şaheser)

Aslında genel kanının aksine konsollar şuan PC'ye göre daha ucuzdur... Bilgisayar parçaları, özellikle ekran kartlarının fiyatları şuan uçmuş durumda... Mesela benim almak istediğim ekran kartı 2500 TL civarında ve bu paraya rahatlıkla PS4 PRO alınabiliyor... Oyun fiyatları ise tabiki PS4'de çok daha pahalı... Steam gibi önemli bir platform olduğu için PC oyunları gerçekten çok ucuz...

benim için ikisi de değil oyun oynamak lüks olmuş orijinal oyunu alıyorsun yetmiyor bi de üyelik istiyor biraz insaf

en iyisi toplama pc i amd tabanli topla rayzer serisi birde steam hesabiniz varmi

Son düzenleme:
Üst Alt