Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

PS3 mü internet mi digitürk mü?

volkano39

Üye
Konular
168
Reaksiyonlar
10
ağustos ayında elime bir miktar para geçecek. 250 lirasını ayırdım. elimde playstation 2 var onu satmayı düşünüyorum tabi satabilirsem. bu şekilde 400 lira civarı bir para ile playstation 3 almak istiyorum ama sınırsız internet veya digitürk de bağlatabilirim hangisini seçsem? karşımızdaki kahvede digitürk var ama şizofren hastasıyım ve kahvede sıkıntı oluyor hasta gibi oluyorum o yüzden lig tv bağlatabilirim . ya da internet de olabilir.

digitürk ü boşver ps3 veya internet. internet alırsan lig tv yi bazı kişiler canlı yayın programları ile yayınlıyorlar oradan seyredebilirsin. veya ps3 alıp türkçe altyazılı bir the last of us oynayabilirsin karar senin.

volkano39 zor kardeşim 3 olsa düşünürdüm. Zaten 4 te çıktığı için onlar artık cazip gelmiyor. Yine de gitti gidiyor, sahibinden com gibi yerlere koy. Milyonlarca kişi var oralarda. Biri takılır. Tabi ki internet ve pes diyorum.

ben kararımı verdim. internet ve lig tv alacağım sanırım.

Eldeki kullanılmış malı satmak çok zor Ancak ucuza gider.
Doğru karar vermiştin hayırlı olsun,😊

internet ve bjk nin maçları olan digitürk kampanyaları ne durumda, ikisi beraber ne tutar?

Valla ben kafede seyrettiğim için bir bilgim yok :) telefonla bilgi alabilirsiniz !

Galiba aylik 39tl.

En iyisi bu

Üst Alt