Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben yaklaşık iki yıl önce mikro işlemcili protez yaptırdım ama hiç memnun değilim iki kez arızalandı iki kez de ayak kısmı kırıldı protezimi iade edebilirmiyim parasını iade ederlir mi bana şartları neler ?
Ben de mikro işlemcili protez kullanıyorum ama böyle bir şeyi ilk defa duydum..Eklemin markası neydi acaba merak ettim. Protezi iade edebilirsiniz.. Protezi sosyal güvencenizle yaptırdıysanız parayı size iade etmezler; SGK ya iade yapılır.. Bilginiz olsun..
Bende 2 buçuk yıldan beri mikroişlemcili protez kullanıyorum.3 ayda bir eskiyen 1.000 TL ye aldığım silikon masrafından başka şikayetim yok çok şükür. Aslında protez eklemlerinin hepsi birbirine yakın. Kullandığınız eklem ne acaba.
Silikon liner larda 6 ay ,Mikroişlemci dizlerde ise 2 yıl garanti vardır.Garanti süresinde Eğer kullanıcısı yada uygulayıcı kusuru yoksa mutlaka ithalatcı firma ürünün arkasında durur ve gerekli değişim ve tamir servis hizmeti verecektir.
Evet SGK tarafından yaptırdım Cihazın adı Endolite ama hiç memnun değilim. Peki birşey daha soracam ne kadar zaman sonra yeni protez yapma hakkımız var ?