Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Protez için önerebileceğiniz medikalci var mı?

ebus.347

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar bu forumda medikalci veya protez için önerebileceğiniz biri var mı

Merhabalar ne konuda yardima ihtiyaciniz var

Benim sağ elim iş kazasından dolayı şuanda yok protez için ön ödeme talep ettik avukatıma protezin fiyatı şu kadardır şeklinde bir fatura yollamam gerekiyor

Henüz davanın başında yız

Cok gecmis olsun.elinizdeki hasarin ne derecede oldugunu bilmedigim icin burdan herhangi bisey soylemem dogru olmaz.bunun icin hastaneye gittiginizde doktorunuza sordunuzmu ne yapilabilir ne kadara mal olur gibi.ama is kazasi sebebiyle tedaviniz sonuclanir yani size uygun proteziniz takilir gerekli fiziki egitimler verilir faturalandirilir ve avukatıza iletirsiniz oda talep eder.ben kendi davami boyle surduruyorum.

Bana özel den yazar mısınız ben yazamıyorum ayrıntılı bilgi alayım ve anlatayım

akks47

Ebru en iyisi en pahalısı hangisi ise orada yaptır. parayı önce sen ödüyorsun ama sonra faturayı alıyorsun avukatına veriyorsun. avukatında tazminat hesaplaması yapılmadan mahkemeye sunuyor . misal protez 300bin tl senin karşılayacak gücün yok bunu avukatın işverene ödetmesi lazım. yani senden para çıkmadan mağdurluğunu çözmesi avukatının işi

iron kurumsal fatura verecek bir yer lazım önce fatura istedi avukat işverenden alacaz

seckin medikal war istnbul bagcılarda ben orda yaptırdım

Arkadaşlar bebionic protez kullanan var mı aranızda

Üst Alt