Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Protez icin İstanbul'da önereceğiniz bir yer var mı?

ebus.347

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar istanbulda bildiginiz protez icin iyi bi yer var mı ? Ben bi yerle görüştüm 65 bin euro dedi çok pahalı geldi bana

akks47

Nereye gitsen aşşağı yukarı uçuk fiyatlar isteniyor malesef.
Benim size nacizane önerim kadıköy de boğanın orada nesa ortapedi var 1996 yılından bu yana bilirim bende orada cihazımı yaptırıyorum bir yanlış vs görmedim sahibi necati bey.

Öncelikle geçmiş olsun protez derken dizaltı diz ustu ne kastediyorsunuz sağlıklı bilgi icin detay belirtirseniz ona göre yorum atılır

Reha protez var. Mehmet Zeki beyle gorusun.Dilerseniz once telefon acin Google bulursunuz numarasini. Durust bir adam ama baska yerlere de bakin en uygun ve iyisini tercih etme sansiniz olur.

Sayın akks47 sizin yaptırmayı düşündüğünüz protez yanlış görmediysem 65:000 euro gibi büyük rakkam hangi sınıf ve özelliğini öğrenebilirmiyim?

Ottobock bionik el yaptırmak istiyorum 65.00euro çok fazla ama

Ücretsiz Farksız Aktif Vakum Sistemli Diz Altı Protezi Yapıyoruz

Diz altı ampute olan hastalardan hiçbir fark almadan aktif vakum sistemli karbon ayaklı prtotez yapıyoruz . Yerimiz İstanbulda olup firma adı Medor Protez Ortez Yapım ve Uygulama merkezi dir . Detaylı bilgi için mesaj atabilirsiniz

Merhabalar adım bulut çapa protezin sahibiyim.her iki ayagım diz altı ampute..kendim gibi olan arkadaşlarıma her konuda bilgi vermeye nelere dikkat etmelerini hangi mazeme ile protez yapmalarına yardımcı olmak isterim.yerim istanbul da tel 0554 656 15 90 ülkemizin her yerinden bilgi için arıya bilirsiniz sabah 09 : 00 akşam 9 :00 sıralar da..saygılarımla

Merhaba ismim Nadir. İstanbul Alsan Ortopedi'de http://www.alsanortopedi.com çalışıyorum.
Konunun açılma tarihi eski muhtemelen protez ihtiyacınızı halletiniz. Aynı konuda ihitiyacı olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.

Ayrıca protezlerle ilgili merak ettiğiniz konular yaşadığınız sıkıntılara ilgili arayabilirsiniz.

Unutmadan yedek malzeme gerektirmeyen tamir bakım ve teknik destek işlemlerinden ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.

Engellilere daha çok saygı duyulan bir Türkiye dileklerimle...

Son düzenleme:
@akks47 biyonik kol protezi için 65k € çok aşırı sayılmıycak bir rakam olsada dünya da kendini ispatlamış touch bionic marka biyonik kol Protez sistemi yapılacak protezin özelliklerine göre daha aşağı tutarlarda uygulanmaktadır

Üst Alt