Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Protez göz kullanan arkadaşlar deneyimlerini yazabilir mi lütfen?

AC03

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
göz üstü protez düşünüyorum acaba kullanan var mı? Sağa sola hareket durumu nasıl? Yapay bir şey olduğu belli oluyor mu? Kullanımı falan kolay mı? İstediğim gibi tak çıkar yapabiliyor muyum? Çünkü benim gözümde bir beyazlaşama durumu falan yok preftizik yani. Sadece görmüyor ve küçülme var.

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun göz bebeği tak cıkar yapılabiliyor diye biliyorum. benim sağ gözüm komple protez göz haraketi diğer göz kadar olmasada göz arkası damarları sayesinde takip ediyor. ancak sizin durumunuz daha basit olabilir diye düşünüyorum göz bebeği protezi soruyorsunuz sanırım.Sizin gözünüzün haraket mekanizması daha sağlıklı ve daha iyi olacağınız düşünüyorum bunun için en iyi bilgiyi protez göz merkezlerinden alabilirsiniz.

Üst Alt