Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Protez göz ameliyatı ve hazırlanışı fiyatı hakkında bilgi..?
ankara göz hastanesinin şartlarını bilemem ama normalde ssk protez amaeliyatınızı karşılar daha sonra prtezinizi kendiniz ücretli olarak alırsınız fiyat olarak 2 bin civarında geçmiş olsun
3 / 4 bin çok yüksek rakam araştırmanızı tavsiye ederim 2 bin 2500 tl normalidir zaten ameliyat olmadan önce bu fiyatları araştırıp öğrenebilirsiniz tahmini olarak
Devlet hastahanelerinde ameliyat oluyor değil mi? Ucretsiz mi? Bir de devlet hastahanesi iyi mi yoksa ozelde mi ameliyati yaptirmak gerekli? Ssk ozel hastahane ameliyatini karsiliyor mu?
Merhaba arkadaşlar ben 2015 de şişle etfal de ameliyat oldum protez gözümü de çapa da oküler de yaptırdım ameliyat için para vermedim protez için ozaman 1650 TL ödedim fatura da almıştım ameliyatı şişli etfalde Ayşe burcu dirim yaptı protez yaptıracak arkadaşlar önce oküler protez merkezine gitsin bazı gözlerde ameliyat gerekmez Oküler Protez Göz Merkezi istanbul çapa BaşkentGöz | Hareketli Protez Göz Kızılay ankara