Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Protez el yaptırmak istiyorum. Önerebileceğiniz yerler var mı?

baha_aksun

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Meraba arkadaşlar, sağ el parmaklarımı bir kaza sonucu kaybettim. şimdi ise protez yaptırmak istiyorum. daha önceden bir yerde yaptırdım ama pek menmun kalmadım, hem görünüm pek uygun değildi hem de fiyatları çok fazla gelmeye başladı. önerebileceğiniz bir yer var mı ve fiyatlar hakkında bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim

şimdiden teşekkürler iyi günler...

benim tanıdığım yer var ama istanbulda göruntusu tam benzıyor,işlevı nasıl olur bilmıyorum ama el kol ayak protezi yapıyorlar.gelebılırsen bakarsın konuşursun uyarsa yaparsın uymasa yapmasın, ismını istersen verebılırım bide süreklı bedava bakıyorlar problem olduğunda

öncelikle mrh istanbul aksarayda şehremini ortopedi,çapa tıp fakultesının karsısında telefonunu vereyım 02126324978-5895868 nolu telefondan ayrıntılı bilgi alabılırsınız.ilgılenen kişinin ismi hamza sonbahar eger yardımcı olabılırsem sevınırım bakın arastırın ve uygun olursa maddı manevı yaptırın

bilmiyorum bio elektronik mi ,sanırım bio elektronık her kola da uymaz . daha saglıklı bilgiyi ilgilenen kişlerle görüşüp degerlendırebılırsiniz kolay gelsin

Biyonik El

1210325039019touch26030.jpg

Biyonik el, dünyanın en gelişmiş protez elidir. İskoçya'daki Touch Bionics firmasından tedarik edilen Biyonik El'in Türkiye'deki tek yetkili distribütörü Anadolu Ortopedi A.Ş.'dir. Biyonik el hakkında detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçin:

Anadolu Ortopedi. A.Ş.
Tel: 0312 433 40 58
E-Posta: anadolu@anadoluortopedi.com.tr
Web: Anadolu A.S

arkadaşlarım. bende 2 parmak protez yaptırmak istiyorum. benimkisi estetik amaçlı olacak bana kaça mal olur ? bilen var mı?

ben ankaraya gelmeyi düşünüyorum nerde bu protez bi araştırma yapsam

Nikom42;

Protezin Türkiye'deki tek yetkili uygulama merkezi Ankara'da yerleşik Anadolu Ortopedi A.Ş.'dir.

İlgili protezin fiyat aralığı kullanıcının tercihlerine göre 27250 - 38800 EURO + KDV(%8)'dir.

Burak Taştan

Arkadaşlar Ankara da ki can ortopediden,istanbulda ki reha ya da izmirde ki simaydan hizmet alan var mı? nasıl memnun musunuz ?

il önemli değil önereceğiniz ortopedi firmasını paylaşabilir misiniz.

ayyüzlü;

İstanbul daki reha zeki bey iyi insandır.
İşciliğini bilmem:eek:
üst ekstremite hastası değilim çünkü:eek: kefil olamam yani!
Ama bu iş üzerine kendisinin çalışmaları olduğunu biliyorum.

ayyüzlü sgk iyileştirmemi yaptı? protezlerinize?

saw yapılanlara iyileştirme demeyelim de iyi gösterme diyelim biz :)

sgk'nın önceden üst ekstremite amputasyonlarda myo elekronik kolu karşılamada kıstasları vardı. 2010 yönetmeliği ile kaza,doğuştan tek kol da sakatlık artık ne şekilde amputasyon söz konusuysa olsun karşılıyor.şimdi sgk karşılıyor karşılamasına da ne kadarını karşılıyor bunu bilen kimse yok.

myo elektronik kolu yaptıran gazi,şehit yakını değilse sgk'dan geri parasını şuan alamıyormuş.bildiğim kadarıyla bu durumdan madur hastalar bile varmış :(

protez yapımı hakkında

protez yapımı konusunda biyonik protez ortez firmasından yardım alabilirsiniz. firma sahibi İlker ÖZCAN 0554 894 11 11 yer istanbul fatih

hoby abaçlı aldım makineyi int brçok protez modeli var deme için bitane çıkardım başarılı sayılır aklıma geldi burda paylaşıyım dedim

Alet nedir modeli ne ?

Bu işler br yerden sonra hobilikten çıkıyor ! dpi kaç mesela?

Benimde sağ el parmaklarim yok bugün fiyatlarla ilgili bilgi almaya gittim 65.000 euro dedi pahalı değil mi sizce

Ben Dora Protezde yptırmıştım arkadaşım. İnternette baya araştırdım videoları falan izledim baya araştırdım çok arada kaldım hangi seçeneği değerlendirsem diye ama baya memnunum hatta suan durun size bilgilerini veriyim : (0212) 521 01 65 Topkapı Mah. Millet Cad. No: 160/A Şehremini/Fatih/İSTANBUL uamrım işine yarar arkadaşım

Üst Alt