Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Protez bacak için Ankara'da doktor önerisi olan var mı?

mami23082

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
alt sol bacağında kalça çıkığı bulunan ve iki ayağı da diz üstünden olmayan ortopedik engelli bir arkadaşınızım ... daha öncede protez mekanları konusunda yardım istemiştim ama doktor biraz daha yardımcı olur ve daha ne yapılacağını bilir kanısındayım Ankarada olan ve protez bacak ve kalça çıkığı konusunda bilgisi olan doktor tanıdıklarınız varsa ve benimle paylaşırsanız çok sevinirim... Herkese şimdiden çok teşekkür ederim :D

doktor kendi görüştüğü medikalçiyi önerir sadece

ama medikalci dir protezi yapan işleyen kalitesini detayını bilen doktor değildir

ama benim görüştüğüm medikalciler de kullanır kullanamaz gibi yorum yapamadılar doktor olması daha makul olur gibime geliyor :D

medikalçi nasıl yorum yapamadı hastayı gördü mü ayakları olmayan arkadaşı gördümü

pardon hem diz üstü ayakları yok hemde her iki kalça çıkık mı yanlış anlamadım değilmi

benim ben o arkadaş yok yorum yapamadı bir diğeri de ameliyat dedi ama önce medikalciden öte doktorun tavsiyesi önemli ameliyat için neyse doktor önerisi olması daha önemli demek istediğim o ki doktor bir plan çizerse iyi olur ...

evet aynen öyle

Kardeş bende protez kullanıyorum doktor plan çizmez sadece duyumlarla öneri söyler

yürüyecek hasta yapaçak olan medikalçi bu durumda 3veya 5 yada daha fazla medikalçi gezmek gerek yorumları

örnek ankarada büyük medikalçiler var hastanelerle sıkı olan gerekirse hastayı alıp doktora beraberde götürür anlatabildimmi

burda doktor önce kalçaları yuvaya koyalım diyebilir yada medikalçiye protez yapılsa yürüyemez mi der medikalçi yürür dedikten sonra

yap diyecek doktor protez arkadaşa yani doktorluk çokda bi olay yok aslında

Üst Alt