Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Prostetik Göz Lensi kullanan var mı?

baris115

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar sol gözümde tamamen görme kaybı var. Prostetik lens kullanmak istiyorum. Nereden temin edebilirim, fiyatı nedir öğrenmek istiyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. İnternette kahverengi gözler için hazır satılan lensler gördüm. Benim gözüm yeşil. Hazır lens olmuyor yani.

arkadaşım ben kullanıyorum 150 ile 300 arasında değişiyor iyisini bilemiyecem optikciler bu işi yapanla anlaşıyor oyle yapıyorlar senin tek gözde mi problem

yusufeymen

Evet benim tek gözde problem. Lensdunyasi diye bir firmadan alıyorum 2 yıldır 1200 tl ücreti. daha uygun bir yer arıyorum. Siz nereden alıyorsunuz ve lens rengi nedir. İlginiz teşekkür ederim bu arada.

arkadaşım senin nasıl bir lensmiş ole kalın mı normal lenslerden biraz kalın değilmi? çok pahalı almışsın yada senin lensin kalınlığı yani gözün içini doldurmak için daha bombelidir. aslında bende daha kalın olandan düşünüyorum yani gözümün biri diğerine göre küçük kalıyor ve hafifde şaşı kalıyor diyerine göre bu işi yapacaksan paradan korkma bence kardeşim fiyat konusunda da burda bu konuda pek fazla bilenle karşılaşacağını sanmam zaten tek gözü olmayan direk protez yapıyor ki bende bunu bir ara düşünmedim değil.....

Üst Alt