Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Prokilinik Ortez-Protez'de diz altı protezimi yaptırıyorum ve çok memnunum

forsa

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
Diz altı protezimin soket kısmı ve kititleme sis temini yaptırırıyorum. formdan tanıştıgımız prokilinik ortez protez sahibi İbrahim Bayrı arkadaşıma gitim. çok candan bir ilgi ile yaklaştı. Protezimi inceleyip soket, kilitleme ve boru kısmının degişmesinin uygun oldugun da hem fikir kaldık..
Şimdi yapılıyor protez... İbrahim arkadaşımız Ortagı oldu Hüseyin beyle beraber Çalışıyor. İkisi de Genç ve bilgili. Protezim bitik ten sonra gelişmeleri tekrar yazacagım..
Şunu yazmadan gecemeyecegim İbrahim bey Hemen bir sözleme kagıdı yazdı ben teklif etmedigi halde Bu İlk defa karşılatıgım konu ki Diger protezciler den istesenbile vermiyorlar verseler bile kendilerinde kalıyor..
ikinci olay da Protezimin kilitleme sistemni Hüseyin bey hemen degiştirdi. parasal durumumu anlatmıştım kredi katımın ayı döndügüne cekilmesi ni tektif etim senin için ne zaman musayit ise ozman cekeriz dediler ve 500 liralık mazemeyi taktılar senet yok sepet yok vedalaıp cıktım. hiçbişey de ödemedim..

Bu güven beni çok ama çok etkiledi dedigim gibi Gelişme leri aktaracagım.. hoşca kalın

Bu dediğin firma nerde.

+ benim sorumsa ben daha önce protez yaptırdım. 3.5 yıl oldu protezim 2 yerden ayakten ve üst taraftan çatladı. Kör topal gidiyor ayağım. Nasıl yaptırabilirm. Devlet tamirat yaptırmaya izin veriyormu. yada 5 yıl dolmadan yeni protez yaptırabilirmiyim. Tamirat derken tamir olma imkanıda kalmadı yenisinin yapılması lazım.

öncelıkle geçmiş olsun serkan arkadaşımın sorusunu yanıtlayım 3.5 yıl olduysa hastaneden rapor çıkartırsan yenısını karşılıyor ama rapora bazı şeylerı belırtmesı gerekıyı doktr uygun görurse istersen ulaş bıze sana nasıl çıkartçağını söyleyım ben izmrde falıyet göstermekteyım ama sen istanbuldasın galıba sana tavsıye etçeğim yerde olabılır yardımcı olmak isterım tl 02324893350

Ben bursada oturuyorum, daha önce Bursa ortobediye yaptırdım. Buradan paylaşırsan rapora neleri yazdırmam gerektiğini diğer arkadaşlarla paylaşmış olursunuz. İlginiz için teşekkürler.

serkan dedigim yer istanbulda .. aksarayda haseki hastanesinin giriş kapısının tam karşısı.. sekan durumun çok kötü ise ana dol pikapların kaportasını yapıştırdıkları Fiber al camelyafı yanın da biri beyaz digeri mavi bir karışım daha olcak.. protezin çatlak yerini güzel zıpmzrala dış bölgesinden dedigim yapıştırıcı ile yapıştır en ucuz çözüm bu bi beş sene daha kullanırsın bide yapıştırıcının kulanımı için aldıgın yere danış iyice ögren.. hoşcakal şimdiden.. serkan proteknik dedigim yerdeki İbrahim arkadaşımız da yardımcı olur sana .. kalsaglıcakla

Tavsiyen için teşekkür ediyorum çok. Arkadaşıaradım bu malzemöeyi satıyormuş gel hemen yapalım dedi. birazdan gidecem yanına. Yarım saatte taş gibi olur dedi. Onayladı yazdıpğınızı.

protez yaptıracagım

merhaba,ben eskişehirde yaşıyorum ve eskişehirde sadece çapa ortopedi var ortez yapan....Onlara da 2 kez yaptırdım ve hiç memnun kalmadım.Hatta ikincisinde ortez 2 kere yolda yürürken kırıldı ve nerdeyse bacağım kırılıyordu.Şimdi yenileme zamanım geldi ama malesef eskişehirde hiçbiyer yok yaptırabileceğim.Ankarada bu işi gercekten iyi yapan bir yer varsa yazarmısınız lütfen.tesekkürler.

ortez ve protez konusunda Ankara'da Anadolu Ortopedi önde gelen firmalardan bildiğim kadarıyla. ben daha önce yaptırmıştım gayet memnun kaldım.

Bende Ayak Protezi yaptıracağım

Merhabalar.Ben Ankara'da yaşıyorum.2 aya kadar bir ayak protezi yaptıracağım.Yalnız nereye yaptıracağımı bilmiyorum.Bende daha önce bir yerde yaptırdım.Hiç memnun kalmadım birde kırıldı zaten.Bu Anadolu Ortopedide protezini yaptıran arkadaş ne zamandan beri kullanıyor protezini?Acaba bende mi oraya yaptırsam.

ankarada protez ortez firması

Arkadaşlar merhaba ;

Ankara'da GERÇEK ORTOPEDİ diye bir firma var.Sahibi Ankara üniversitesinde hoca inanın kaç yerde yaptırdım ama hiç birinden menmun kalmadım.mesela örnek vereyim ist da nesa ortopediye yaptırdım kapıdan çıkar çıkmaz kırıldı.Gerçek ortopedi bu konuda kendini aşmış bir yer Gata bile hasta gönderiyor içinden çıkamadığı durumlarda.ben yıllardır gidiyorum inanın o kadar iyi insanlar Haydar Bey zaten tam bir psikolog.5 sene kullandığım protezler oldu hiç yıpranmıyor bile isteyen bir gitsin tanışsın.

0312 435 04 72

BEN TAGI ÇEÇE

hayat ortapedi en güzel en detaylı haber en güzel iş inanın buna hayat ortapediden çıkar aksini söyleyen varsa ben burdayım bir ayak yaptırdım o biçim yürümem çalışmam hiçbir engel olmadan pırotez bacagım yokmuş gibi bazen unutu yorum pırotez kullandıgımı okadar yani anlatılmaz bir duygu ancak yaşayan bilir tabi iyibir pırotezciye düşerse tanışmak isterseniz telefon 02125896140

arkadaşlar prokilinik yazacagıma proteknik yazmışım telefonlarıda
5302627

Ben de İstanbul ortopediye yaptırmaktayım

Yaşım 50, 10 aylıkken çocuk felcine yakalandığıma göre demek ki 45 küsur senedir yürüme cihazı kullanıyorum. 45 yıldan beri de bu aleti İstanbul Ortopedi’de yaptırıyorum. Kendilerinden çok memnunum. Biz felçlilerin çoğunun tanıdığı, konusunda duayen bir doktor var idi rahmetli Doğan Akan. Rahmetli de orasını tavsiye ederdi. Ayrıca kötü tesadüfe bakın ki felç doktoru Doğan Bey felç olunca kendisi de yürüme cihazını onlara yaptırtmıştı. Dolayısıyla arkadaşlar gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir yerdir burası. Yerleri Fındıkzade/Çukur Bostan’da bulunan İstanbul Ortopedi ile ihtiyacınız oluştuğunda gidip konuşmanızda, kendilerini tanımanızda fayda vardır derim naçizane olarak. Telefon:0212.5293757 Fax.0212.6335037

serkancım eğer sağlıklı bilgi almak istiyosan eğer bursada oturuyosan bizimle irtibata geç 2202492

Üst Alt