Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Primer esansiyel tansiyon ve kaygı bozukluğu panik atak ile askerlik durumum ne olur?

Falansif

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Geçen sene hastaneden panik ataktan tecil aldım bu senede coronadan dolayı seravasküler hastalıktan dolayı otomatik rapor bile olusturmustur otomatik olarak sizce bu sene heyette ne olur ne biter ?

panik atak kaygı bozukluğu bende de var panik atakın tedavisi var dedi doktor

Bana duzenli git yine erteleriz falan dedi sen nabtin

Anksiyete dışında / covit19 geçirdikten sonra seravasküler mi gelişti?
Falansif

Sistemden size böyle bir rapor mu düzenlenmiş?
Normalde böyle bir şikayetin yok doğru mu?

Soruyu tekar sor,
Yardımcı olmaya çalışalım...

Abi bende hipertansiyon var primer sistem bana böyle bi rapor düzenlemiş otomatik olarak bende anlamadim ama hastalıkların bunlar

1 sene tecil vermisti doktor daha once kaygi bozukluğundan

Anladım.

Panik atak tanısıyla 1 yıl erteleme almışsın,tedavin devam ediyorsa muhtemel 1 yıl daha erteleme alacaksın,ht la ilgili tedavin varmı kontrol altında mı bunu bilmiyorum?

Genel olarak büyük olasılık 1 yıl daha erteleme alırsınız,muaf olmanız takip eden hekimin kanatine kalmış, muaf eder etmez bir şey söyleyemem...

Tedavi 5 senedir devam ediyo abi 6 ayda bi gidiyorum tensinor diye ilac kullaniyorum sence bu belge isimize yararmı açıkçası gitmek istemiyorum

Kaygı bozukluğu 5 sene kardiyolojide 2 sene oldu

Muhtemel muaf olursunuz,
Belki 1 yıl daha erteleme sonrasında..

Panik atak ve hipertansiyon

5 senedir panik atak tedavisi görüyorum ve hipertansiyon tedavisi görüyorum 2 senedir 2 kere tecil aldım 3uncude muaf olurmuyum ?

5 senedir panik atak tedavisi görüyorum ve hipertansiyon tedavisi görüyorum 2 senedir 2 kere tecil aldım 3uncude muaf olurmuyum ?

Olman gerekiyor ama garanti veremem. Doktorun kararı. Bu söylediğim hipertansiyon için.

Hipertansiyonu ortaya çıkan bir arkadaşımıza askerdeyken hava değişimi vermişlerdi. Hekim sana askerliğe elverişli verse bu sefer birlikten gönderecekler daha sıkıntılı işler.

Son düzenleme:
Panik atak ve kaygi bozuklugundan muaf alan varmıdır?

Arkadaslar 2 senedir kaygi bozuklugu panik ataktan tecil aldim 3uncu işlemleri baslatiyorum bugun itibariyle sonuç ne olur sizce ?

OğuzHan112 abi şöyle bugün butun doktorlara girdim en son piskytriye girdim doktorlar girdiğimde muafsin olursun falan dediler disari çıkardılar karar vericez dediler daha sonra tedavi oldugum hastanedeki heyetci doktora sevk ettiler burda yazarsak bile heyette panik ataktan muaf alamazsin tedavini takıp etme sartiyla askere gonderirler dediler 6 temmuzda orda heyete cikicam sence sonuc ne olur abi?

Sizi takip eden hekime yönlendirmişler.
Kısaca topu ona atmışlar,

Heyete girdinmi girmedin mi?
Heyet seni takip olduğun hastaneyemi sevk etti
Hırzlıca yazarasan.

Heyete girmedim doktor muayeneleri oldum ilk girdigimde muaf olursun dediler sonra karar vermek için birine danistilar o hastane daha uygun olur dediler oraya yönlendirdiler ama diğer gönderdikleri doktor da benim kendi doktorum değil asistanlarimi degilmi onuda bilmiyorum abi yani sonuçta 8 senedir devam eden bi tedavi soz konusu her ay gitmesemde ama son 2 senedir 12 ayda 7 ay falan hep muayene oldum OğuzHan112

Askerliğe elverişlidir raporu itiraz nasıl olur?

Arkadaslar oncelikle Merhaba 2 kere erteleme aldim 3 uncuye çıktığımda askerliğe elverislidir raporu cikti buna nasıl itiraz ederim onun disinda itiraz edip daha sonrasında karar değişen arkadaşlarımız varmi ?

Muaf verilmemişse hekimin kararına saygı duymak lazım.

İtiraz la birşey değişir sanmıyorum.

Diğer hastalıkların varmıydı bilmiyorum,yada ben unuttum.

Panik atak tanısıyla muaf verilmez bu doğru.
Panik bozukluk(beklenti kaygısı) olsaydı olabilirdi.

Şuan için stabil görülmüş,elverişlidir denmiş,gayet normal.

Kontrollere 6.7 ayda bir gittiğini söyledin, düzenli her ay gitseydin farklı olurdu,

Birliğinden devam edeceksin,muhtemel ordan geri yollarlar seni.

Falansif

OğuzHan112 Ben 6 ayda bir muayeneye kardiyolijiye gidiyodum piskytri doktoruna her ay yada 2 ayda bir gidiyodum randevu bulmak çok zor bu dönemde biliyosunuzdur sizde günde 2 tane zanax içiyorum yani bu durum sizce de saçma degilmi tabiki saygı duymak lazim ama

Oncelikle tekrardan merhaba panik atak panik bozukluk var 2016 dan beri tedavi görüyorum suan paxera 60 mg ve zanax kullanıyorum 2 kere erteleme alındım bugün 3 uncu heyetimde askerliğe elverişlidir raporu cikti gunde 2 kere zanax kullanıyorum ruh gibi geziyorum itiraz ettiğimde karara nasıl bi süreç beni bekliyo ve nereye itiraz ediyorum itiraz dan sonra muaf olma durumum olurmu eskiyim

Üst Alt