Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Polisim. SGK adi malulen emeklilik için yeniden hastaneye sevk etmiş!
Devlet memuruyum, polisim, ortapediden hastaneden dilim bildirir rapor aldım.evraklarim SGK ya gitti, SGK dan ses soluk çıkmayınca aradım, SGK ara karar almış ve beni fizik tedaviden görüş almak üzere eğitim araştırma Hastanesi'ne sevk etmiş @oturanboga özellikle sizin paylaşımlarınızı okuduğumda "Kırıklarda: İlgili bölgenin ve varsa cerrahi uygulamayı gösteren direk grafiler rapora eklenecek ve kırıklara komşu eklemlerin hareket açıklıklarının her yöne, aktif ve pasif olarak nötral (0) metoduna göre ölçümleri-goniometrik ölçüm cetveli ekte olması koşulu ile mevcut olacaktır. Ekstremitelerdeki travmalar sonucunda atrofi ve kısalık oluşmuş ise santimetre cinsinden ölçümleri bildirilecektir." Yazınız ilgili çekti.
Benim raporumda fizik tedavi ve ortapedik görüş belirtmişlerdi amaaa sizin yukarda dediğiniz ayağımdaki açi kayıpları yazilmamisti.
Şimdi baya canım sıkıldı, ben evragi gelmesini merakla beklerken birde böyle sıkıntılar çıktı başımıza.acaba basit rutin bir uygulamami bu istedikleri yoksa kıllık mı yapıyorlar.SGK o kısımda bir eksiklik var da onu mu tamamla diyor yoksa forumda okudum herşey SGK nin elinde ,beni genel idari hizmet memuru( geri hizmet) yapmamak için mi ugrasiyor .
bugünlerde sgk sürekli kontrol muayenesine çağırıyor insanları. büyük eziyet... Ama istediklerini yapmaktan başka da yol yok maalesef. Bekleyin bakalım raporda ne eksik bulunmuş, düzeltme için nasıl bir talep var.
Sgk'nin ara karariyla ilgili evrak elime ulasti.rahatsizligim ortapedik.Ara karar : bu sefer 3.derece bir hastaneden(egitim ve arastirma hastanesi) fizik tedavi unitesinden ayrintili muayne bulgularin yer aldigi ve Emnieyet teskilati saglik yonetmeligine gore hangi dilime ve hangi maddeye girdigime gore yeniden rapor aldirilmam yonunde ara karar vermis.
Daha onceden aldigim rapor devlet hastanesiydi.maalesef egitim arastirma hastanesi yok buralarda.buradan aldigim raporda Ortapediden D dilimi veriliyor ayrica ankara saglik daire baskanligi da bu devlet hastanesinin verdigi karari onaylayan yazisini teblig etti.ilgili personelin emniyet hizmetleri sinifinda artik calismayacagi ,bu nedenle kurumun daha pasif yerlerinde calistirilmasina diye teblig yaptilar ..
Simdi merak ediyorum acaba eksik evrak mi eksik bi tedavi mi.bana kalirsa Fizik tedavi polikinliginde yeniden ayrintili muaye edilmesi ve bulgularinin belirtilmesi cumlesinden iki sonuc cikiyor 1)daha detayli gormek anlamak yorumlamak istiyor sgk. 2)forumda okudugum basliklardan aklima kotu kotu seyler gelmiyor da degil hani sgk milleti nasil emekli yapmayayim diye ugrasiyor ya benimle de boyle ugrasir mi?3)bizim durum digerlerinden daha farkli,hani teskilatin yayinladigi bir yonetmelik var ve bu yonetmelige gore karar veriliyor diyorum tekrar içimi rahatlatiyorum.
Sgknin kararini ne yonde buluyorsunuz arkadaslar? @OturanBoğa sizinde fikirleriniz benim icin degerli
Ayva Kamu görevlileri kapsamındaki sigortalılar için çalışma gücünün en az % 60 veya ''vazifelerini yapamayacak şekilde meslekte kazanma gücünü, kaybettiği'' Kurum Sağlık Kurulunca tespit edilen sigortalılar malul sayılır.. Kamu Çalışanları İçin veya dan Sonra Gelen Tırnak İçine Alınan Cümlenin Altını Çizmek Gererekir. SGK Uygun Görürse Malul Emeklilik Anlamına Gelir.
EGM Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Sağlık Komisyonu Tarafından Bulunduğu Görevde Çalışamayacağına Karar Verilenlerin Hastalık Branş Dilimleri ( Ek-3 ) Göre Karar Verir. Bu Durumda Olanların Sağlık Kurulu Raporları ve Sağlık Dosyaları ''Maluliyet'' Yönünden Gerekli İşlemler Yapılmak Üzere Sosyal Güvenlik Kurumuna Gönderilir... ( ZATEN SİZİN İŞİNİZ BURAKA KADAR TAMAM )
Sosyal Güvenlik Kurumu İse Emniyet Hizmetleri Sağlık Şartları Yönetmeliğindeki Hastalık Branşlarını MESLEKTE KAZANMA GÜCÜ KAYIP ORANI TESPİT CETVELLERİ ( Ek-3 ) göre Karar Verir...
Ben de emniyette sivil memurum 2006 yılında mesleğe başladım ancak psikiatri den gih e geçirildim zamanı gelince malülen veya erken emekli olmak istesem ne yapmam gerekir olsam kontrol konur mu emeklilikte ne dersiniz .
sokrates Anladım. 2018 Yılı İçin D Dilimi Raporunuzu Günceleyin. Emniyet Sağlık İşleri Daire Başkanlığına Malul Emeklilik İçin Dilekçeyle Başvurun... Orjinal Raporunuz Personel de Kalır. Göndereceğiniz Maluliyet Yönünden Emeklilik Dilekçenizin Arkasına Fotokobisini Ek te Sunarsınız. EGM Sağlık Daire Başkanlığı Emekli Olup Olmayacağınıza Kurulan Komisyonda Karar Verir. Emekliliğinizi Uygun Görürse Sağlık Dosyalarınızın Tümünü Sosyal Güvenlik Kurumuna Malul Emeklilik Yönünden Gönderir. Hastalığınız Neydi Acaba ???