sayın admin bey ;bir konu da yardıma ihtiyacım var.lütfen yardım edermisiniz.ben a......üniversitesi kimya bölümünü bitirdim.fakat atanamayınca polislik sınavına girip polis memuru oldum.2009 mayıs ayında meslege girdim.ama daha sonra psikolojik rahatsızlık yaşadım.ve 19 ay ayaktan tedavi yoluyla istirahat raporu aldım.daha sonra emniyet müdürlügü beni son durum bildirir rapor almak için 2 hastaneye gönderdi.ve her iki hastanede beni emniyet teşk.sag.şart.yönetmeligine göre D dilimi 3 maddesine koydu.yani silahlı görev yapamaz dedi.şimdi benim saglık dosyamı personel daire başkanlıgı sgk gönderecek.benim meslekte şuan 3,5 yıl çalışmışlıgım var.sgk beni ya malül sayacak yada idari hizmet sınıfında bir kadroya verecektir.
ayrıca kafama takılan bir diger soru ise ben 3,5 yıllık memur oldugum için beni emekli etmeyip yada başka bir hizmet sınıfına vermeyip de,beni işten atabilirler mi.var mı böyle bir durum.çünkü ne 5 yıl nede 10 yıllık bir memuriyetim yok henüz.
vereceginiz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ederim,hayırlı günler...
ayrıca kafama takılan bir diger soru ise ben 3,5 yıllık memur oldugum için beni emekli etmeyip yada başka bir hizmet sınıfına vermeyip de,beni işten atabilirler mi.var mı böyle bir durum.çünkü ne 5 yıl nede 10 yıllık bir memuriyetim yok henüz.
vereceginiz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ederim,hayırlı günler...