Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yani plastik cerrahinin takip ettiği kronik rahatsızlığı olan ve bu rahatsızlıkları paylaşmak isteyen kişileri kastettmistim.doktor tavsiyesi, hastane tavsiyesi vs
2015 yılında Temporomandibuler eklemlerden kas içi ağrı kesici enjeksiyon yapıldı. Plastik cerrah yaptı. Okmeydanı hastanesinde.. Çene yapısı rahatsızlığım vardı.
Bende bası yarası oluşmuştu. 4-5 sene tedavi sürecim oldu. Kalçada oluşmuştu. Sürekli enfeksiyon yaranın büyümesi derken iyice zayıflattı bünyemi. Yemek yiyemez hale geldim. Kemik enfeksiyonunda şüphelendiler. Diyarbakır, istanbul' da yatışlarım oldu. Hatırlarım 2 veya 3 yılbaşında hastanede geçirmiştim. Son çare olarak İstanbul GATA"da ameliyat oldum. Doktorun ismi Fikret Eren'di. Başarılı bir doktordu unutmam ameliyat hazırlıklarım yapılırken kitap okuyordu. Kendi içimde takdir etmiştim. Tavsiyem ona görünmeye çalışın. Omzumdan deri alınıp yarayı kapatmayı düşündüler ama ameliyat esnasında gerek duymamışlardı. Sonra toparlanmam daha hızlandı. Tabi iki defa orada ameliyat oldum. Masaj yapın yara bölgemize. Egzersizler çok önemli. Ve de beslenme. Havalı minder mutlaka kullanın.