Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Philips tv de yeşil çizgi sorunu

Konular
22
Reaksiyonlar
0
merhaba
evde iki ayrı tv var birinde dsmart diğerinde dijitürk platformu var ,dsmart ın bulunduğu tv philips 49 pus 7909, dijitürkün bulunduğu tv ise samsung 48d6500 her ikisindede sorunsuzca seyrediyordum bu hafta platformların yerini değiştirdim dijitürkü philips tv me takınca en altta ince yeşil bir çizgi çıktı biraz uğraştım ekran ayarları felan sonra hdmı girişini 1 den hdmı 2 ye taktım çizgi gitti fakat 5-6 saat seyrettikten sonra yine belirdi bende hdmı 3 e taktım çizgi yine gitti tekrar çıkarsa son olarak hdmı4 kalıyor ondan sonra tekrar çıkarsa naparım bilemiyorum bu hatayı nasıl çözebilirim bilgisi olan varmı acaba

philips 49 pus 7909'ye Playstation 4 Pro takınca da benzer sorun oluyormuş.
yani bu tv'de genel bir 4K sorunu var gibi.

Dijiturk cihazı 4K çıkış veriyorsa tv tam destek vermiyor bundan olabilir diye düşünüyorum.

Dijiturk cihazının da, Tv'nin ayarlarını da biraz kurcalayın daha düşük mesela 1080P FullHd'ye ayarlayabilirseniz bir deneyin bakalım ne olacak.

Prayer çok sağol verdiğin bilgiler için, dijitürkün ekran ayarı şu anda 1080i gerçi hdmı 3 e takınca 2 gündür sorun yok hdmı girişleriyle ne ilgisi olabiir diye düşünüyorum belkide bazı hdmı çıkışları farklıdır diye düşünüyorum

Üst Alt