Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pazartesi sendromsuzluğu

Sema

Aktif Üye
Konular
75
Reaksiyonlar
1
Sabah uyanamamış , nerdeyse yolda giyinip işe gelmiş , bu sefer sabah kahvemi fincanda içip kendi kendime bi de fal attırmış , sefgülü iş arkadaşımla sohbetin dozunu kaçırmışken günlük adetim olan siteye uğramamazlık yaparsam ayıp olur demiş , dalmışım siteye :eek:
Önümde milyarlık beyannameler , vadesi gelip çatmış tecilli vergiler , makamdan onaylanacak yazılar , kasa tutumunu bekleyen dev dosya varken öğleni bulmuşum .

Oh sefam olsun :) Saldım çayıra mevlam kayıra anacım , umrumda değil :)

Benim tatilim geldi.... Hu huuu duyan var mı ?? :D

tatilllv.jpg

Var var:) Şu an tatilin tadını çıkaran biri hem de:)
Neşen daim olsun canım:) mucukssss:)

Sevgili Sema,biz duyduk daaa....İş izini verecek olanların seni duyması...Dilerim sesini onlara da duyurur,bedenini hakkettiği tatile kavuşturursun.:)

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]Karikatürdeki kız ne havadar duruyor öyle.. ;)

Ben de tatilimi istiyoruuuum.. Sema birlikte avaz avaz bağırmaya var mısın ? : )[/SIZE][/FONT]

Teşekkürler Melek'cim , senin de sefan bol olsun :)

Teşekkürler sevgili zambak... Ekranımızı rontgenliyorlar da bazen , kestirmeden uyanıklık yapıyorum dermişim :)

İki adaş yanyana gelip dilek tutunca oluyormuş zaten (Aradakileri karıştırmıyoruz :D) Sonra karikatürdeki kız gibi havalı havalı Sertab'ın şarkısını söyleriz :)
fizy / videomusic.

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]Öyle bir havaya girdim ki.. inanmıcaksın ama : ) açtım müziği, bağıra bağıra sölüyorum bile : ))

Kapılmışım rüzgaraaa, savrulup gidiyoruuum.. :p[/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana]Ni la bombe atomique [/FONT]
[FONT=Verdana]Un amour platonique :) :)[/FONT]

Yaf sen ne güzel yazılar yazıyormuşsun böyle.. Okurken zevk alıyorum ve tüm negatif elektrik gidiyor benden.. hep böyle keyifli pazartesiler senle olsun..

İçimden geldiği gibi karalıyorum canım , bilirsin edebiyat parçalamak tarzım değil :)
Hayata karşı pozitif olmayı seviyorum. Neyi çağırırsak o geliyor çünkü.
Öpüldünnnn Medişim

Üst Alt