Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Passat comfortline alacağım. K5 tertibatla ilgili bilgisi olan var mı?

muhtocan

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben yurt dişinden passat comfortline 1.6 2011 alıyorum
şuan yaranlandığım hangı haklardan mahrum oluyorum

ayrıca fiyatta şöyle tertibat satıcıya ayıt özgur bendenler k5 tertibatı taktıracak satıcı anahtar teslim 43 bin tl fiyat nasıl birde k5 tertibatla ilgili bilgisi olan yazarsa çok memnun olurum kulanımı nasıl kolay mı

Alacağınız aracın size ek bir gelir getirmemesi önemli, ticari amaçla kullanmıyorsanız diğer haklarınıza herhangi birşey olmaz..

detaylı bilgi

Güzel arkadaşım öncelikle alacağın arabanın geniş bilgisini vermemişsin özürün ne şekilde yani nasıl bir aparatın sana lazım olduğunu sen bile bilmiyorsun.Özrünü yazsan daha iyi yardımcı olabiliriz ve alacağın arabada da eksik bilgi var.passat ın bir sürü modeli var benzinlimi dizel mi otomatik mi düz vites mi belirtmemişsin.1,6 ise yeni kasa yani sıfır ise dizeldir. ama yurt dşından alacağın için ikinci eldir ve eski kasadır zaten.ama ben senin için aşağıya detaylı bilgi yazıyorum.şu anda passatın 1,6 benzinli motoru yok. sadece 1,4 var.passat benzinli 1,4 motor 122 beygir comfortline dsg şanzımanın liste fiyatı 65.300,00 TL engelli birisi alır ise 47.664,25 TL ediyor. yani yurt dışından alacağından çok daha iyi hem 5 yıl sonra istediğin kişiye satabiliyorsun. yurt dışından olur ise 10 yıldan önce satamıyorsun. ( 5 yıl sonra sadece başka bir engelliye satabiliyorsun.) Birde şu seçenek var passat 1,4 motor 122 beygir trendline dsg şanzımanın liste fiyatı 60.400,00 TL engelli birisi alır ise 44.087,60 TL yani sadece donanım olarak bir model aşağını alırsan yut dışıyla aynı fiyat olur. Ama 1,6 motor dizel ise zaten dst şanzıman henüz türkiyede yok. ama 1,6 dizel comfortline liste fiyatı 65.900,00 TL engelli birisi alır ise 48.102,20 TL eder kardeşim.Eğer bana sorarsan ne olursa olsun eğer o kadar parayı gözden çıkardıysan Türkiye den al. Çünkü bütün araba firmaları 3 ile 5 yıl içinde kasa değişimine gider. Alacağın bir araba 10 yıl sonra çok değer kaybeder.

dizel otomatik 1,6 jettayı tavsiye ederim. hem yakıt tüketimi daha az hem de bana göre passattan daha şık.

Yurt dışından almak ne kadar avantajlı, bilemiyorum. Ben olsam yurt içinden alırım. Hem alışta hem satışta yurt dışına oranla çok daha avantajlı ve prosedür açısından kolay.

K5 model donanımı fuarda gördüm. Kullanım açısından çok çok kolay ve keyifli geldi bana. Aracım olsa hiç düşünmez bu mıdeli taktırırım aracıma.

Bu model -iki farklı marka halinde- hem Özgür Bedenler'de var, hem de artık Lamira'da. Fiyatları ya da farkları nedir, hiç bir fikrim yok. Gidip görmek ve mukayese etmek lazım...

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için alacağım arac passat comfortline 2011 dizel yeni kasa ful elektrikli açılır tavan tek tek saymıyım her şey dahil ahantar teslim özgur bedenlerde k5. sadece tertibat fiyatı 4000 tl civarımiş. sizce pahlımı ?

4000 tl parası olan taktırır..biz gariplerde basit tertibatlarla hayata devam ettiririzzz.ben aldım 1 yıl önce 6000 tl ye arabayı komple....gerisini siz düşünün..araç fiatına tertibat...??

bülent hocam evet tertibatı çok güzel ve kolay olduğunu söyleniyor. fakat benım tam anlamıyla öğrenmek istediğim şunlar. alacağım araç tertibatıyla 43 000 tl bu fiyat 2022 ve diyer haklarda benı mahrum eder mı ?... yurdişinda almamı nedeni bu aracın aynın özeliklere sahip tertibat onlara ayıt 52 000 tl fiyat çıkartılar hocam bu fiyat farkına rağmen yurtiçi daha mı çok avantaşlı oluyor...teşekkürler

Guzel vıdeo ama ben trafıkte kullanımının o kadar kolay ve kullanıslı olacagını dusunmuyorum..

nova kulanan arkadaşlar var kolay olduğunu söyluyorlar ama bende bilmiyorum zor mu değil mı kulanı mı

bence çok pahalı bu sistem ...muthocan kardeşim sanada şimdiden hayırlı olsun yeni aracın bende pasat ve jetta arasındayım kısmetse sen al ona gör bizde senden bilgi alırız ..

Ben kullanmadım, dediğim gibi, sadece fuarda maket üzerinde inceleme fırsatım oldu. Bana çok çok kolay ve güvenli geldi doğrusu...

Fuardan döndüğümde bir başlık açığ yazmıştım görüşlerimi: http://www.engelliler.biz/forum/oze...an-elle-kumanda-icin-mukemmel-donanimlar.html

Direksiyondaki o gaz-fren çemberi ister direksiyonun altına konuyor, ister üstüne. İster itince gaza basılıyor ister çekince... Bu yanıyla da bana kolaylaştırıcı gelmişti. Denemek lazım...

muhtocan arkadasım kafama takıldı sen sormuşsun galiba şimdi yurt dışından sıfır km passat ı indirimli mi alıyorsun yoksa ordaki fiyatı mı bu dedigin fiyat indirim aldıysan nasıl aldın onu yazarsan sevinirim..

alacağım araç tertibatıyla 43 000 tl bu fiyat 2022 ve diyer haklarda benı mahrum eder mı ?... yurdişinda almamı nedeni bu aracın aynın özeliklere sahip tertibat onlara ayıt 52 000 tl fiyat çıkartılar hocam bu fiyat farkına rağmen yurtiçi daha mı çok avantaşlı oluyor...teşekkürler

Hocam benmi yanlış anladım? yoksa 2022 maaşı alıyorsun ve 52.000 TL'ye sıfır passat alıyorsun?

yok yanlış anlamışsınız.. 52.000"ye değil 43.000"e alıyor yurtdısından..

nova;

İroni yaptım ben dostum, kaçırdın sanırım. 2022 maaşı alıpta passat alabilmek her yüğüdün harcı değil sanırım...

alanya;

2022 maaşının mantığı benim bildiğim kadarıyla hiçbir geliri olmayanlara üzerinde hiçbir taşınır taşınmaz mal olmayanlara verilir...
bu arkadaş 43.000 tl'ye passat alırsa sanırım 2022 maaşına veda etmek zorunda kalır...
zaten bu maaşa ihtiyacı yok gibi görünüyor :))
en azından ihtiyaç sahibi birisi faydalanmış olur :)

seyithan engelliye almanyada şu an sıfır passat kendin getirme inkanın varsa daha uçuza alıyorsun. kendin getirme şansın yoksa. bana getiren bir ayle dostu oda gemile geldıği için biraz daha fiyatı yükseliyor. ama engelliler için gerçekten çalışan. arkadaşlar var. çok az bir farkla getiren var. arıştırmak lazım. ama aldığı iki katınıda söyleyende var yok değil. 24/25 bin euro diyende var. taktıkları tertibatta 250 /300 tl lik tertibatlar takıyorlar.

arkadaşlar ben 2022 maaşyla almıyorum. ben araba almak istiyordum bayadır. ama madı durum bu hep engelledi. ama sağolsun abim olmak uzere iki amçam ve iki eniştem araba alırsam 10 bin tl lik yardım edeceklerını söylediler. yanı aldığım araç ailemin topladığı parayla alıyorum yoksa bu 2022 ile olacak iş değil.

Sana tavsiyem yurt dışından alma benim arkadaşımda yurt dışından aldı ona alma dedim ama aldı vede çok pişman oldu bende yurt içinden aldım yurt dışından alacana yurt içinden al daha avantajlı

güneyli yurt içinde çok araştırdım. evet beş sene sonra satma avantaşın var. ama yurtdişinde aldığın araç hem kasası alman kasası oluyor. kı şuan turkiyeye gelen ispanyol kasa ve bir çok avantaşı daha oluyor. örneği 10 tl ye varan fiyat farkı

yurtdisindan gelen araclarin turkiye deki sakat kisiye hibe yoluyla geldigini biliyordum. Tamam alici para oduyor ama fatura falan olmadigi icin hibe mantigi guduluyor olmasi gerek. Hibe edilen aractan dolayi kisinin 2022 maasina engel konmamasi gerekmezmi.

Bu çok güzel bir tertibatmış çok begendim orjinal bişey buna ben 4 bin tl veririm değer yani passatada yakışır yani

Muhtocan sen kalbinin sesini dinle canın nerden almak istiyorsa ordan al allah kaza bela vermesin şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanırsın inş allah olmayanlarada nasip etsin

Bende trden almıştım 5 yıl doldu şimdi satacam ve yeni opel astra alacam nasip olursa 1,4 140 beygir turbo olanını sordum enjoy paketi 47,500 dedi 33 veririz diyorlar bakalım nasip olursa onu alacağım ama yılsonunu beklemek istiyorum fiyat biraz düşe bilir ozaman öyle ümit ediyorum

Yurt dışından araç getirme yaş sınırı 3 değil mi?

güneyli çok teşekkür ederim allah kazasız belasız kulanmanı nasıp etsin inş. allah kısmet edersen almayı duşunuyorum. ama burda okuduğum yazılar benı korkutu doğrusu biraz daha arıştırma ihtiyacını duydum. biraz bakıyorum 2022 maaşı iptal olma ihtimalı var diyorlar. bizimde tek gelirimiz bu onu kaybetmek istemiyorum.

muhtocan arkadaşım iki farklı mesajında farklı farklı şeyler söylüyorsun...

bir mesajında şöyle diyorsun;
"arkadaşlar ben 2022 maaşyla almıyorum. ben araba almak istiyordum bayadır. ama madı durum bu hep engelledi. ama sağolsun abim olmak uzere iki amçam ve iki eniştem araba alırsam 10 bin tl lik yardım edeceklerını söylediler. yanı aldığım araç ailemin topladığı parayla alıyorum yoksa bu 2022 ile olacak iş değil."

diğer mesajındada şöyle yazmışsın;
"biraz bakıyorum 2022 maaşı iptal olma ihtimalı var diyorlar. bizimde tek gelirimiz bu onu kaybetmek istemiyorum."

birine karar ver :)
atma ciğerim din kardeşiyiz :)

arkadasımız 2022 maaşı alıyor ama bu arabayı 2022 maaşıyla değil ailesinin yardımı ile alıyor.. benim anladıgım kadarı ile..

muhtocan; ben yazdıklarını iyi okudum kardeşim merak etme...

ALLAH herkese seninki gibi abi, dayı, amca versin :)

Üst Alt