detaylı bilgi
Güzel arkadaşım öncelikle alacağın arabanın geniş bilgisini vermemişsin özürün ne şekilde yani nasıl bir aparatın sana lazım olduğunu sen bile bilmiyorsun.Özrünü yazsan daha iyi yardımcı olabiliriz ve alacağın arabada da eksik bilgi var.passat ın bir sürü modeli var benzinlimi dizel mi otomatik mi düz vites mi belirtmemişsin.1,6 ise yeni kasa yani sıfır ise dizeldir. ama yurt dşından alacağın için ikinci eldir ve eski kasadır zaten.ama ben senin için aşağıya detaylı bilgi yazıyorum.şu anda passatın 1,6 benzinli motoru yok. sadece 1,4 var.passat benzinli 1,4 motor 122 beygir comfortline dsg şanzımanın liste fiyatı 65.300,00 TL engelli birisi alır ise 47.664,25 TL ediyor. yani yurt dışından alacağından çok daha iyi hem 5 yıl sonra istediğin kişiye satabiliyorsun. yurt dışından olur ise 10 yıldan önce satamıyorsun. ( 5 yıl sonra sadece başka bir engelliye satabiliyorsun.) Birde şu seçenek var passat 1,4 motor 122 beygir trendline dsg şanzımanın liste fiyatı 60.400,00 TL engelli birisi alır ise 44.087,60 TL yani sadece donanım olarak bir model aşağını alırsan yut dışıyla aynı fiyat olur. Ama 1,6 motor dizel ise zaten dst şanzıman henüz türkiyede yok. ama 1,6 dizel comfortline liste fiyatı 65.900,00 TL engelli birisi alır ise 48.102,20 TL eder kardeşim.Eğer bana sorarsan ne olursa olsun eğer o kadar parayı gözden çıkardıysan Türkiye den al. Çünkü bütün araba firmaları 3 ile 5 yıl içinde kasa değişimine gider. Alacağın bir araba 10 yıl sonra çok değer kaybeder.