Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Parkinson hastası babam adına araç almak istiyoruz. İzlememiz gereken yol nedir?

gülden83

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba benim babam parkinson hastası kendi kendine yetebiliyor ama yürüyemiyor yada ayağa kalktığında kasılıp kalıyo,evde ona bakabilecek annem ve ben varız bir araba almak istiyoruz onun hastaneye götürmede yardımcı olacak bir araç(sık sık hastaneye gitmemiz gerektiren başka sistemik rahatsızlıkları da var)ama bu konuda hiçbir bilgimiz yok 2. el bir oto alırsak nelerden muaf oluruz?yada nasıl bir araç almamız raporundan faydalanmamızı sağlar?

%90 ve üzeri raporu var ise babaniniz ötv indirimden yararlanabilirsiniz ... araci kendisi kullanamaz ama birinci derece yakınlari kullanabilir buda üç kişiyle sınırlıdır

2. el araçta ÖTV olmadığı için bir avantaj olmaz. MTV istisnasından yararlanabilirsiniz ikinci el araç için, ama ben ona da değeceğini sanmıyorum...

Üst Alt