Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Panik atak ve anksiyete bozukluğu ile askerlik durumum ne olur?

yakuppkaya0

Yeni Üye
Konular
0
Reaksiyonlar
1
Merabalar yoğun panik atak hastasıyım anksiyete bozuklugum var bikere hava degisimi aldım sonra birligime döndüm tekrar hastaneye sevk ettiler komutanlarim askeri işlevsellik formuma askerliğe uygun olmadigimi yazdı askerliğe elverişli gdegildir yazdı yani şimdi hastaneye gittiğim zaman çürük verirler mi çürük vermelerini istiyorum bu arada

Merhaba kardeşim.
Genelde 2 kez hava değişimi verilir 3.de muaf tutulur.
Hava değişimi tekrarlanabilir olsa da "elverişli değildir" raporu verilecektir.

Valla son kez soruyu buraya taşıyıp cevaplıyorum.. Özelden veya profilime değil ana sayfaya,yani buraya yazın.

Soru:
Öncelikle mesajımı görüp cevapladiginiz için çok teşekkür ederim kusura bakmayın tekrardan yazıyorum herkese açık nasıl mesaj atacigimi bilmedegim için burdan yaziyorum şunu merak ediyorum ilk muayenemde doktor hava değişimin bittikten sonra gel askere devam edip etmeyeceğine bakicaz demişti askere geldim komutanlarimda tekrar sevk edip askeri işlevsellik formuna (askerliğe elverişli değildir )diye kendi kanaatlerini yazdılar simdi direk alma ihtimalim varmı onu anlayamadim ,direk alma ihtimalim yoksada kesin çürük verirler mi üçüncude saygılarımla.

Cevap:
Belki hava değişimi tekrarlanabilir..komutanların zaten askerlik yapamaz diye rapor tutmuşlar..3.kesin muaf olursunuz..tabi komutanlarınız tekrar kıta işlevsellik formu doldurması ve askerlik yapamaz diye görüş bildirmeleri gerekir.

Merabalar abilerim kardeşlerim psikiyatriden 1 defa 20 gün ikinci defa 30 gün hava değişimi aldım , doktor iznin bitince birliğine git kıta anket formuyla tekrar gel dedi ,bugün iznim bitti birligime teslim oldum tekrar hastaneye sevk edicekler, komutanlarim kıta anket formuma kışla hayatına uygun değildir yazmıştı , şimdi yine aynısını yazicaklar hastaneye gittiğimde sonuç ne olur çok kafaya takiyorum uyku uyuyamıyorum stresten @OğuzHan112 abi tekrar rahatsız ediyorum kusura bakma son kez soruyorum mazur gör lütfen beni

Estağfurullah mazur görülecek bir durum yok..bu aralar (bazı nedenler den dolayı)moralim çok bozuk,sizlere elimden geldiği kadar yine yardımcı olmaya çalışacağım ancak; bu sınırlı olacak.

20+30 gün hava değişimi almışsın,komutanların görüşü askerlik yapamaz yönünde imiş..3.hastane sevkinizde "Askerliğini elverişli değildir"raporu vericektir.. stres yapma içini rahat tut.

@yakuppkaya0,

Çok sağolasın abi iyiki varsın 🙏 sürekli biz derdimizi söylüyoruz varsa bı derdin bu sefer biz yardımcı olalım abi , yalnız değilsin herzaman yanındayız

Çok teşekkür ederim🙂

Bu biraz kişisel,biraz forum.. biraz kendini bilmez üyeler,biraz yönetim,ortaya karışık bir şey diyelim.

O kadar önemli bir şey değil,hassas bir yapım var, biraz fazla takıyorum sanırım.. tekrar teşekkür ederim.

@yakuppkaya0,

Son düzenleme:
Takma abi kendini bilmezleri iyi niyetini suistimal etmesinler

Üst Alt