Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü ve eski hükümlülerin kamu kurum ve kuruluşlarında işçi olarak istihdamları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakikat

Yeni Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Bu konu forumumuzda var: http://www.engelliler.biz/forum/cal...tihdamlarina-yonelik-teblig-iptal-edildi.html
O nedenle başlık kilitlendi.

24 Kasım 2009 Tarihli Resmi Gazete
Sayı: 27416

Türkiye İş Kurumundan:

ÖZÜRLÜ VE ESKİ HÜKÜMLÜLERİN KAMU KURUM VE KURULUŞLARINDA İŞÇİ OLARAK İSTİHDAMLARINA İLİŞKİN TEBLİĞİN YÜRÜRLÜKTEN KALDIRILMASINA DAİR TEBLİĞ​

MADDE 1 –7/7/2004 tarihli ve 25515 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan "Özürlü ve Eski Hükümlülerin Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Olarak İstihdamlarına İlişkin Tebliğ" yürürlükten kaldırılmıştır.

MADDE 2 – Bu Tebliğ yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Tebliğ hükümlerini Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü yürütür.

Kaynak

NEDEN bizleri eski hukumlulerle ayni keseye koyuyolar eski hukumlerle ne alakamiz var ben sahsen eski hukumlulerle ayni baslikta bulunmak istemiyorum engelliler desinler ne o oyle uzurluler ve eski hukumluler sanki adam kesmisiz sanki ceza evine girmisiz nereye baksam ozurlu yazisinin yaninda mutlaka eski hukumlu ibaresi geciyo yanlis bu bole yazi gordukce kendimi sucluymussum gibi hissediyorum

jon83

bu yazının anlamı yada açılımı nedir artık kamuya özürlü alımı yapılmıycamı

bu yazının anlamı yada açılımı nedir artık kamuya özürlü alımı yapılmıycamı

ben de bu şekilde anladım. umarım yanlış anlamışımdır.. basında 38.000 engelli alınacak deniliyor. resmi gazete bilmem ne diyor.

Bu yazının düzeltilmesi yanlış olmuş.Tebliğ yayımlanmadı.Tebliğ kaldırıldı.Nedenine gelince Engelli ve hükümlülerin istihdamına ilişkin düzenlemeler artık yönetmeliklerle belirleneceği için konuya ilişkin tebliğ yürürlükten kaldırılmıştır.Kimsenin heyecanlanmasına gerek yok.Bundan sonra alımlar yönetmelikle belirlenecek.Şu anda yürürlükte olan yönetmelik geçerli.

----------

raman72 arkadaştan alıntıdır

Arkadaşlar her an tebliğler mevzuatlar değişiyor. Bir gün diğer günü tutmuyor. Bir hafta %50 indirimli seyahat yaparken diğer hafta yapamıyor, bikaç hafta sonra %30 indirimli yapıyorsun.

Yada SGK ya gidiyorsun karşında yeni yeni tebliğler. ezberleyemiyorsun da. İyi takip etmek lazım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt