Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü statüsünde alınan araçlar için MTV ödeniyor mu?

rago

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar özürlü aracı olan arkadaşlar (motorlu taşıtlar vergisi 1 ve 2 cisini ) vergilerini ödüyormusunuz ? ben cocugum icin arac alacagım bunu merak ediyorum...

MTV'den muaf olunur. Bunun için vergi dairesine gidip MTV muafiyeti için bir form var, onu doldurmanız gerek...

rago;

Engelli araçlarında maliyeye kaydettirmek kaydı ile hiçbir şekilde mtv ödemiyorsunuz.Unutmayın bulunduğunuz yerde maliyeye bildirmeniz lazım

Arkadaşlar %90 cocugumun zihinsel engelli raporu var .ama kendi başına ayakta durabiliyor düz yerlerde yürüye biliyor ..internette ikinci el özel donanımlı gümrükten gelmiş 6 yılı dolmuş ( özürlü -özel donanımlı ) bir araba buldum. Yenimahalle gümrük .deki arkadaşlar dediki :hasya yatalak ve yürüyemiyor dediler sa donanımlı arac kulanabilir raporu veririz yoksa vermeyiz dediler yani ben alamazmışım öylemidir ????
Bilen var mı bu konuyu ??

Tşk başkan (oturanboga ) gittim. Yegenbey vergi dairesi sicil servisine gittim. Benim eski renaut broadway vardı.
1 dilekce
2 ruhsatın fotkobileri
3 raporun orjinali ve fotokobisini götürdüm.
Dedilerki ; ruhsat cocugun üzerine olacakmış ..dogru mudur? Bunun icin trafik e gidip ruhsatı cocugun üzerine yapmam gerekiyor muş ?
Acaba kredi ile 10 yılıgına ev almıştım ? Tapuyu da cocugun üzerine mı ?? Yapsam o zaman emlak vergilerinden muaf olurmuyum ???

Sagılar başkan (degerli zamanını aldık.?) ...

Üst Alt