Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü raporumla işe girerken izlemem gereken yol nedir?

sunny35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
özürlü raporu çıkartmak için devlet hastanesine başvurumu yaptım muayeneler işlemler 1 ay sürdü son olarak 9 aralıkta heyete çıkıcakmışım.heyetten sonra raporum nezaman elime geçer?ben bu raporla bi işe girmeyi düşünüyorum,direk raporumu işkuramı teslim edicem yoksa bunun için gitmem gereken yerler,yaptırmam gereken işlemler varmıdır?[SIZE=2]​[/SIZE]

heyete girdikten sonra sana şu tarihte raporunu gel al derler o gün söylerler tahmini 7-15 gün arasıdır..raporunla iş kura gidiceksin eğer önceden işkura kaydın yoksa internet üzerinden kayıt ol sonra raporu götür tarayıp senin sayfana eklicekler o kadar sonra ilanları takip eder başvurursun başka birşeyu yapmana gerek yok

teşekkür ederim ilginiz için peki hemen iş bulabilirmiyim acaba lise 3 terkim ben?

İzmir de yaşıyor iseniz bence hemen iş bulabilirsiniz. İş-kur un sitesini takip edin engelli personel arayan iş yerleri ile görüşmeler yapın ..

ortaokul lise ilkokul işkurda daha şanslı o yüzden çabuk iş bulursun

daha önce hiç çalışmadım desem yeridir market pansiyon işinde çalışmıştım sadece..bakalım nasıl bi iş çıkıcak karşıma kısmet..

Üst Alt