Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü raporum ehliyetime engel olur mu?

aezd1974

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.

Tek gözüm protez. Vergi indiriminden emeklilik için prim gün ve yılım doldu. İki kere kurula girdim %32'de kaldım. Şimdi tekrar şansımı deneyeceğim, sağlam gözümle de alakalı bir kaç rahatsızlığın daha eklenme ihtimali var. Ancak endişem bu alacağım raporum ehliyetime engel olması.
Sol göz zaten protez, sağ gözdede görme problemi var şeklinde rapor alırsam (emeklilik için) ehliyetimi elimden alırlar mı?

Zaten eğer bir göz tamamen görmeyip diğer gözde de görme sorunu varsa, lütfen araç kullanmayın. Yani bunu birinin söylemesine gerek yok diye düşünüyorum... Kötü bir durum tabii, ama işte, böyle bir otokontrol de lazım.

Ve, evet, yeni raporda bu şekilde bir değerlşendirme olursa, ehliyetinizi elinizden alırlar.

Üst Alt