Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü memur yada işçi alımları ne zaman yapılıyor? Yaş sınırlaması var mı?

.mustafa.

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar genel özürlü memur yada işçi alımları ne zaman olacak bir bilgisi olan varmı bu konu hakkında...
birde yaş sınırlaması falan oluyormu...?

Nisan ayında bazı kurumlar sınav açabilirler ,Devlet personel başkanlığı sitesinden başvuruları takip edebilirsiniz

yaş sınırı kalktı, her yaşta başvurabiliyosunuz

belki bugün belki yarindan da yakın ... şaka bir yana şuan herşey belirsiz gibi duruyor arkadaşim yeni torba yasada engelliler için merkezi sınav yasasi çıktı bunun yetişmesi bu sene olmaz buna eminimde ... eski sistem devam mi edicek yoksa hiç bir kurum ben ugraşamam merkezi sinav sistemiyle alım yapicam bekleyecekmisiniz diyecek o meçhul ... seçimde var bilinmezlerde yani ama bu dönem alim olmadimi bilin ki merkezi sinav sistemi olana kadar alım olmayacaktır

nisan ayı hakkında da sanırım net bir şekilde kimsenin bilgisi yok nisan da olabilirde olmayabilirde sayı belli mi acaba kaç kişi alınacak ilk alımda...

nisan -mayıs dönemi zor gibi arkadaşlar bence merkezi sınav olur oda yıl sonunu bulur.

canın sağolsun taner askerden geldim geleli bekliyorumda şunun şurasında bir yıl daha mı beklemiyecez.
Emekli mi olsam acaba...:)

Kabul edilen Merkezi Engelli Sınav yasasında,

" Özürlü personel çalıştırma yükümlüğünün yerine getirilmesinin takip ve denetimi ile özürlülerin Devlet memurluğuna yerleştirilmesinden Devlet Personel Başkanlığı sorumludur. Özürlü açığı bulunan kamu kurum ve kuruluşları bir sonraki yıl için alım yapacakları özürlülere ilişkin taleplerini her yılın Ekim ayının sonuna kadar Devlet Personel Başkanlığına bildirmek zorundadır. Devlet Personel Başkanlığı kurum ve kuruluşların bildirimi üzerine, özürlü kontenjanlarına yerleştirme yapabilir veya yaptırabilir. " ibaresi geçmektedir.
Sanırım bu senede Mart Nisan ayında yeni kadrolar açıklanacak. Bu durumda Merkezi Sınavın yetişmesi zor gibi...

paranoya;

torba tasarısında özürlülülere yapılcak sınav yasası değişti artık merkezi sınav sistemi var arkadaşim ...

arkadaşlar ben DPB na mail attım nisan-mayıs temmuz-ağustos ekim-kasım döneminde sınav yapacaklarını söylediler

yanılmıyorsam seçimlere 3 ay kala kamu kadrolarına atama yapılmıyor.....

sorun atama değilki atamalar zaten çok uzun sürede yapılıyor açıklanması kafi gelicek saglık kadrosunu açıklayali 6-7 oldu daha hala atama yapılmadı

Üst Alt