Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü kontenjanından işe girmek için rapor oranı % 40 mı olmalı?

number

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Özürlü Olarak İşe Alınmak İçin Sakatlık Oranı Mutlaka %40 Mı Olması Gerekir ? Yoksa %20 De Olsa 35 De Olsa Özürlü Kontenjanından İşe Başlanabilinir Mi?

En az %40 olması gerekiyor. zaten %40'ın altı olunca hiç bi işe yaramıyor ki

Neden Yaramasın Benim Bildiğim Mesela Diyelim Sakatlık Oranı %25 Bununla Emeklilik Süreni Az da Olsa Düşürebilirsin.

Ama Benim Emin Olmak İstediğim Soru Bu Değil Özürlü Adı Altında İşe Başlamak İçin İlla %40 Mı Rapor Alınması Gerekir Yoksa %40 Altı Herhangi Bir Rapor Yeterlimidir ?

evet kamuda memur olmak için filan %40 + özürlü kontejyanları acılıyor onlara da girmen için %40 ve üstü olmak zorunda.

Özel Şirketlerde Değişebilir mi Bu % de oranı ?

%40 ın altında olmamak koşulu ile değişebilir

Teşekkürler misceren Demek Ki Benim İşime Yaramaz %40 Altı Bir Durumum Var.

benim bildiğim, biz engelliler özel şirketlere de devlet tarafından konulduğumuz için %40 olmalı. nasıl kamu %40 ise özel de %40 diye düşünüyorum. sonuçta özel sektöre de develt tarafından yerleştiriliyoruz..

teşekkürler..

Varolan mevzuata göre ister kamu olsun ister özel sektör, %40'ın altındaki işgücü kaybı oranları sakat statüsünde çalışmak veya emekli olmak için hiç bir işe yaramaz.

Tamam Aydınlattığınız İçin Teşekkürler..

Yalnız Huzursuz Olduğum Konu Şu ; Ben Sonradan Tek Böbrekliyim Bunu Sakat Raporu Alarak Belgelendirmediğim İçin Kuşku İçerisinde Kalıyorum Acaba %40 Alabilirmiyim Diye.

Ben %40 Altında Olduğum Düşüncesine Bu Sitede Daha Önceki Açmış olduğum Konuda Ban Verilen Cevaplarda Vardım. Fakat Yinede Kuşku İçerisindeyim..

Şöyle ki ; Acaba Diğer Böbreğim Geçen Zaman İçerisinde Çalışma %si Bir Düşüş Göstermiş Olabilir Mi? Ve Bunun Rapora Yansıması Halinde %40 Rapor Alma Gibi Bir Hakkım Varsa??

konunun üzerinden zaman geçmiş ama yinede yazma ihtiyacı duydum,özürlü kontenjanından işe girmek için en az %40 ve üstü rapor gerekli diyelimki %40'ın altında raporunuz var o zaman işte bu ülkede bittiğiniz gündür çünkü çoğu işyeri sizi işe almaz ve hep dışlanırsınız.

Üst Alt