Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü kimlik kartıyla futbol maçlarına girilir mi?

tevfikmolo

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
ben ücretsiz ulaşım kartı çıkardım özürlü kartı için form doldurdum kart gelene kadar beyaz kartla(ulaşım kartı) maçlara girebilirmiyim gerçi özürlü kartıyla bile sorun çıkarıyorlarmış tt arenada problem çıkıyormu maçlara giden bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim

Karabükte yaşıyorum. Kardemir Karabüksporun tüm maçlarına Başbakanlık özürlüler idaresinin verdiği Özürlü kartım ile giriş yapıyorum. Engelliler için bir kapı var ayrıca engelliler için tribünde var. Hç. bir sorun olmadan giriyorum.

özida'nın verdiği kartla sorunsuz girmeniz gerek...ben de o kartla istediğim maça girmişimdir..

hangi ilde yaşıyosan ona göre bilgi verebiliriz kardes cünkü staddan stada fark yapıyor.

ankara 19 mayıs stadına özürli kimlik kartı ile ücretsiz giriş yaoabiliyormuyuz acaba maçlarda engelli tribinü için yer ayrılıyormu bilgisi olanlar lütfen paylaşsın teşekürler

Stad Ankaragücünün..
O halde kulübü arayıp sorabilirsiniz;

(312) 231 50 78

Beyaz kartla maçlara malesef giremezsin.İnönü stadında eğer değişmediyse maçtan önce gidip engelliler için ayrılan yerde sıra bekleyip sonra maça girebiliyorsunuz.Kale arkası tribünün oradan giriliyor (Deniz tarafında ki değil üstü kapalı kale arkası ).

Bunun la ilgili yonetmenli derki..
Stadaların D kapısı engelli ve yaşlıaraın gireceği şekilde yapılmalıdır.. ve her engelli arkadaşım başbakanlık özürlüler idaresinin verdiği kartla d kapısından ücretsiz girebilir...diye bililyorum...

Üst Alt