Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü aracı plakasında Özürlü amblemi bulunması şart mıdır?

draydinozkan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
9 yıl önce Özürlü raporumla Renault marka araba aldım. 2000 senesinde trafik tescilden arabama takılan plakada özürlü amblemi yoktu. 9 yıl kullandım arabayı ve onlarca kez trafik kontrolünden geçtim. Hiç birinde problem çıkmadı.

Geçen gün uygulama var diye beni durduran polis memuru, amblemin neden olmadığını sordu. Ben de yıllar önce trafik şubesininin plakayı bu şekliyle mühürleyip verdiğini söyledim.

Sizden ricam; Plakada Amblemin olması zorunlu mu yoksa olması isteğe mi bağlı mı?
Teşekkürler.

Bence olması olmamasından ıyı.cunku engelli oldugunuzu oldugumuzu bılmelerı daha ıyı bence ona gore davranır...tabı bu herkesın gorusu farklıdır bence oyle...

sakın takma, yoksa birde araban lüks olursa hırsızlar seni zengin zanedip evinde bile rahat bırakmaz.......

Şimdi kanunenen deniyorki engeli amblemini (özürlü amblemini , sakat işaretini vs.vs. ) diğer sürücüler trafik polisleri ve yetkililer görecek ve onlara kolaylık sağlanacak vs.vs. , bende diyorumki kimsenin bu amblemi gördüğü yok , aracımzıın önüne kırmızı mavi şu bakanlara başbakanlara taktıkları alambalardan taktıralım ,anca bu şekilde bizi trafikte daha rahat fark ederler bence , Bir başbakanın aracının önündei plakayı kimse farketmiyorsa bir cumhurbaşkanın makam aracının önündeki forsu kimse farketmiyorsa ve ek olarak bu lamlara takılıyorsa bizde takalım ve amblemleri kaldıralım derim.

Üst Alt