Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü aracı alıp şirket için kullanabilir miyim?

bulentgormek

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slmlar ben bülent
oğlum 9 yaşında ve %90 özürlü. adına bir araç alıp çalıştığım şirkette kendim kullanmak kadıyla bu araçla çalışabilir miyim
çalıştığım şirket bana her ay araç kirası verecek olabilir m

i yardımcı olursanız sevinirim tşkler...

Ödemeyi araca değil de size yaparsa, bir sorun çıkmaz heralde. Yani, nasıl bir sorun çıkabilir ki?

benden fatura istiyor fakat şirket bende bir rentecarla anlaşıp plaka üzerinden fatura kestiricem sorun olabilir herhalde...

bence plaka üzrinden fatura kesilrse maliye bunu tesbit ettiği anda büyük sıkıntı yaşarsınız.
bence başka bir yol düşünün

Plaka üzerinden ticari faaliyet yürütmeniz soruna yol açar büyük olasılıkla. Bence vergi dairesine gidip bunu yazılı bir dilekçe ile sorun. Mukteza (resmi görüş) talep edin.

Bence bunun için konu açmanıza bile gerek yok... Olayla alakası yok ama :)
Karakolun önünden geçen bayanın çantasını kapıp kaçmaya çalışıyorsunuz sanırım :D ona benziyor
sadece bir örnekti.. :D

Bir iş akdi olmaksızın hususi araçla ticari faaliyet yürütemezsiniz,bir ticari faaliyeti de özürlü aracıyla icra edemezsiniz.
Kısaca nerden bakarsan sorun zaten.

Üst Alt