Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özrüm ellerimde, H sınıfı ehliyetim var ve üzerinde hiç bir ibare yok..?

obbadi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaslar bilgilerinize sunmak istedim benim özrüm ellerimden h sınıfı ehliyet aldım ve de ehliyette herhangi bir işaret yok sadece sınıf h olarak geciyor
su anda araba almak istesem yeni bir rapor daha mı almam gerekecek yoksa ehliyet yeterli mi vede sakat isareti olmayan bir arabayı kullanabilir miyim zaten kullanıyorum da broadway 99 her hangi bir sakıncası var mı bilmiyorum

arkadaslar cevaplarsanız sevinirim tesekkurler

arkadaşım seninle aynı durumdayım. h sınıfı ehliyetim var ve bunu alırken akılksızlık ettim ve rapora nasıl tadilat lı araç olması gerektirdiği belirttirmedim. şimdi araç satın aldımve emniyet aracın plakasının engelli olması için tadilat projesi istemekte tadilat projesi için de özel tertibatlı araç raporu lazım...

Araç alımında yeni rapor şart.
Araba kullanmak için özel donanıma ihtiyaç duyuyor musunuz? Sürücü belgesi için aldığınız raporda nasıl bir ibare vardı?

aslında normal bir aracı kullana biliyorum bana nasıl bir ozel tertibat verirler onuda bilmiyorum galiba otomatik vites aldıgım rapordada h sınıfı ehliyet alabilir yazıyor vede her iki eldeki özür grubunu yazıyor bunun dısında herhangi bir ibare yok tesekkur ederim

Başınızın ağrımaması için "hiç bir özel donanıma ihtiyaç duymaksızın otomatik vitese sahip otomobil kullanır" vb. bir ibare olması çok yararlı olurdu. Yani böyle bir rapor alıp bu raporu emniyet müdürlüğüne teslim etmeniz sizi kanun karşısında çok rahatlatır... O zaman otomatik vitese sahip tüm otomobilleri rahatça kullanabilirsiniz...

Bu haliyle, yani hiç bir ibare bulunmayan ehliyetle olası bir hukuk sürecinde mağdur edilirsiniz.

Not: Ellerinizde hareket kısıtlılığı dediğiniz için otomatik vites dedim...

evet haklısınız ama bizim devlet hastaneleri malum biz birsey bilmiyoruz onlarda bizi aydınlatmıyor şimdi ben tekrardan rapor alacagım hastane kazanacak doner sermaye keske daha onceden arastırsaydım bu işleri

peki otomatik degil de manual vitesli bir arabayı kullana bilir miyim yada kullanmam için illaki b sınıfı mı olması lazım ehliyetin
bir de b sınıfı ehiliyet alıp ta otomatik vitesli arac kullanabilir ibaresi boylece plakada herhangi bir işaret olmaması mumkun mu

tesekkur ederim

Üst Alt