Kendim akülü araba kullaniyorum, kas hastalari icin özel donanimli arabami 6 yil sonra satiyorum allaha sükür 2 defa türkiyeye izine geldim yolda birakmadi daha, ilgisi olan arkadaslar icin cok iyi firsat. 2003 de sifir alinip yaklasik özel donanimiyla 70 bin euro ya alinmisdir sirf özel donanimi 34 bin euro ihtiyaci isini görecek birine giderse iyi olur. Sürücü koltugu 180 derece elektrikli dügmeye basarak arkaya dönüp akülü arabadan biniliyor, cok hafif özel servo ile cok hafif yine özel yapilmis firenleri var, orta yan kapidan kumandali elektrikli kapi ile kumandali rampasi bulunuyor, kumandali soguk havada buzlanmaya karsi cam temizlememk icin kalnuferi var, arka camlar siyah, arkada 2 koltuk var, orta sirada koltuklar yok, el ile firen yapma kolu var
Model: Mercedes V220 Cdi Otomatik Vites, 122 beygir
Klimatronic ve otomatik silegecler calismasi var,tempomat var
Kilometresi 150 bin de bu araba beni 6 yil boyunca yolda birakmadi alanida birakmaz insallah
fiyati 15 Bin euro , gelis sifir fiyati 70 bin euroydu
isteyenler icin resimleri yollarim eklemeyi bilmiyorum.
almanyada alan olursa iyi olur türkiyeye götürme islemlerini bilmiyorum ilgilenememde malum.
Araba ufak defek cizikleri var gerisi cok iyi rengi gümüs metallic
Model: Mercedes V220 Cdi Otomatik Vites, 122 beygir
Klimatronic ve otomatik silegecler calismasi var,tempomat var
Kilometresi 150 bin de bu araba beni 6 yil boyunca yolda birakmadi alanida birakmaz insallah
fiyati 15 Bin euro , gelis sifir fiyati 70 bin euroydu
isteyenler icin resimleri yollarim eklemeyi bilmiyorum.
almanyada alan olursa iyi olur türkiyeye götürme islemlerini bilmiyorum ilgilenememde malum.
Araba ufak defek cizikleri var gerisi cok iyi rengi gümüs metallic