Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel sektörde kadrolu mu yoksa sözleşmeli mi çalışılıyor?

DuyguB

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum herhangi bir özel sektörde kadro alımı oluyor mu?
Yoksa her özel sektörde sözleşmeli olarak mı alınabiliyor..
Lütfen bilgi verirsenizz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Tabii oluyor olmazmı. İşkurda kayıtlı özürlü eleman arayan firmaların hemen hepsi Kadrolu eleman olarak alıyor, ama engellilere verilen maaş coğunlukla alındığı kadrodaki arkadaşlarından daha düşük oluyor..

Neden daha düşük maaş alınabiliyor sonuçta kadrolu girebiliyoruzz..

düşük müşük bi iş bulabilseydik :D başka bişey istemezdim

Evet haklısın ama maaş konusunda haksızlık oldugunu düşünüyorum

Ben 14 yıllık iş yaşamımda şimdiye dek en az 8-9 iş değiştirdim, hatta 2 gün önce yeni işime başladım ve ticaretlede uğraşıyorum şu an ikisini bir arada sürdürüyorum. Engelliyi işveren kendi isteği ile çalıştırmıyor kanuni zorunluluk var, bu yüzden alıyorlar.. Ve engelllierin durumu malum ağır işlerde çalışamıyorlar o yüzden ofisboy, getir götür, Telefon cevaplama vs gibi işlerde çalıştırılıyor ve yine aynı bölümlerde üniversite bitirmiş, mesleğini yapan insanlar varken tabii bizim gibilere ne maaş verirlerki, zaten adam mecburiyetten dolayı çalıştırıyor seni, yoksa 1 saniye düşünmeden kapının önüne koyar :)

Üst Alt