Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özel sektörde kadrolu mu yoksa sözleşmeli mi çalışılıyor?
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum herhangi bir özel sektörde kadro alımı oluyor mu?
Yoksa her özel sektörde sözleşmeli olarak mı alınabiliyor..
Lütfen bilgi verirsenizz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Tabii oluyor olmazmı. İşkurda kayıtlı özürlü eleman arayan firmaların hemen hepsi Kadrolu eleman olarak alıyor, ama engellilere verilen maaş coğunlukla alındığı kadrodaki arkadaşlarından daha düşük oluyor..
Ben 14 yıllık iş yaşamımda şimdiye dek en az 8-9 iş değiştirdim, hatta 2 gün önce yeni işime başladım ve ticaretlede uğraşıyorum şu an ikisini bir arada sürdürüyorum. Engelliyi işveren kendi isteği ile çalıştırmıyor kanuni zorunluluk var, bu yüzden alıyorlar.. Ve engelllierin durumu malum ağır işlerde çalışamıyorlar o yüzden ofisboy, getir götür, Telefon cevaplama vs gibi işlerde çalıştırılıyor ve yine aynı bölümlerde üniversite bitirmiş, mesleğini yapan insanlar varken tabii bizim gibilere ne maaş verirlerki, zaten adam mecburiyetten dolayı çalıştırıyor seni, yoksa 1 saniye düşünmeden kapının önüne koyar