Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel sektörde işci olarak çalışanlar MEB sınavına giremez mi?

ferdi5519

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
2- Özürlerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ve Yapılacak Yarışma Sınavları Hakkında Yönetmelik gereği İlk Defa Devlet Memuru olacak adayların başvuruları alınacaktır. Kamu kurum ve kuruluşlarında halen Devlet Memuru olarak görev yapanlar ve bu görevlerinden ayrılanlar ile 5335 sayılı Kanunun 30’uncu maddesinde belirtildiği üzere “herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı alanlar…”başvuruda bulunamazlar. Adaylardan yukarıda belirtilen durumlarını gizleyerek başvuruda bulunanların, başvuruları geçersiz sayılacak ve atama yapılmış olsa bile atamaları iptal edilerek haklarında Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanacaktır.

yani ben şimdi özel sektörde calısıyom ve işimi beyenmıyom zor yanı bıde mevsımlık işcıyım ve devlet memuru olmak istıyom yanı ben şimdi burdakı sonuca göre suclumuyum yanı calısıyo oldum için ?

canım arkadasım basvurabılırsın.basvurmanda herhangı bır sakınca yok.bende ozel sırkette bılgı ıslem elemanı olarak calısıyorum ve bende basvurdum basvurum kabulda edıldı.sende basvurabılırsın...

. Kamu kurum ve kuruluşlarında halen Devlet Memuru olarak görev yapanlar ve bu görevlerinden ayrılanlar ile 5335 sayılı Kanunun 30’uncu maddesinde belirtildiği üzere “herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı alanlar…”başvuruda bulunamazlar.Burda yazılanlarda özel sektörün adı bile geçmiyor tabiki baş vura bilirsiniz.

Üst Alt