Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel rehabilitasyon merkezlerinde MEB'nın verdiği 2 haftalık tatil mi var?

Konular
20
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar şu an gittiğim rehabilitasyon merkezinde 2 haftalık tatil varmış. Bana öyle söylediler, milli eğitim onaylıdır. Ben de pek fazla inanmadığımdan dolayı. Başka birisi böyle bir şey olmadığını söyledi. Acaba bunun doğruluğu nedir? Milli eğitimin 2 haftalık tatil vermiş mi? yoksa vermemiş mi?
Yani 2 hafta beni alıp egzersiz yapmayacaklar.

arkadaşım her rehabilatasyon merkezinin yaz ayı iki haftalık tatili vardır ama daha fazla değildir .

Anlıyorum.Yani var değil mi? kesin olarak.Gittiğim başka rehabilitasyon merkezi ise öyle bişey yok diyorlar.Aklım karıştı şimdi.

Belki biraz geç kalmış bi cevap olacak ama olay şöyle;

Rehabilitasyon Merkezleri Normal Eğitim Öğretim Kurumları (İÖO, Lise) gibi işlemez. Kurum bağlı bulunduğu İl veya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden tatil talep eder (1 veya 2 Hafta) ve yetkili makamlarca onaylandıktan sonra kurum tatile girer. Fakat bu tatil süresince hiç bir eğitim verilmez ve eğitim ücreti talep edilmez . . !!

Üst Alt