Merhabalar, Kızım İçin -
(% 80 -ssk Okmeydanından, Maaş Bağlanması İçin,Sürekli)-4yıl evvel.
(% 80 - Bakırköy -Maaş Bağlanması için,Sürekli) 3 Yıl Evvel.
(%90 -Bakırköyden - Maaş ve Özel Egitim Alabilir Yazıyor,Sürekli) 1.5 Yıl
(% 70 -Cerrahpaşadan,Maaş Bağlanması için,Sürekli) 1 Yıl Evvel
Özellikle Bakırköy'den 1 sene Önce Aldığımız Raporda, Egitim Dahil Nelerden Yararlanabilecegimizi Açıkça Yazmalarına Rağmen-
Özel Egitim İçin (Özel Egitim Alabilir) Raporunun Hersene yenilenmesi Gerekir Diyerek, Tekrar Rapor Almamızı İstemektedirle .(Egitim veren Rehabilitasyon merkezi istemektedir)
İşin İlginç Tarafı İse, Bakırköyden Rapor İçin Talepte Bulunduğumuzda, Biz Size Yeniden Rapor veremeyiz, Zaten Gerekli Raporu Biz Vermişiz, Sizin Raporunuz Sürekli Geçerlidir. Diyerek Geri Çevrildik.
Şimdi Başka Hastanelerden Bu Rapor İçin, Mücadele (Yoğunluk !!! ) devam Etmektedir.
Konu İle ilgili Bilgisi Olanlardan Yardım,
Var Olduğu Halde Böyle bir Raporu, Egitim için, Her Sene Almak Zorunda mıyız.
Esenkalın.
(% 80 -ssk Okmeydanından, Maaş Bağlanması İçin,Sürekli)-4yıl evvel.
(% 80 - Bakırköy -Maaş Bağlanması için,Sürekli) 3 Yıl Evvel.
(%90 -Bakırköyden - Maaş ve Özel Egitim Alabilir Yazıyor,Sürekli) 1.5 Yıl
(% 70 -Cerrahpaşadan,Maaş Bağlanması için,Sürekli) 1 Yıl Evvel
Özellikle Bakırköy'den 1 sene Önce Aldığımız Raporda, Egitim Dahil Nelerden Yararlanabilecegimizi Açıkça Yazmalarına Rağmen-
Özel Egitim İçin (Özel Egitim Alabilir) Raporunun Hersene yenilenmesi Gerekir Diyerek, Tekrar Rapor Almamızı İstemektedirle .(Egitim veren Rehabilitasyon merkezi istemektedir)
İşin İlginç Tarafı İse, Bakırköyden Rapor İçin Talepte Bulunduğumuzda, Biz Size Yeniden Rapor veremeyiz, Zaten Gerekli Raporu Biz Vermişiz, Sizin Raporunuz Sürekli Geçerlidir. Diyerek Geri Çevrildik.
Şimdi Başka Hastanelerden Bu Rapor İçin, Mücadele (Yoğunluk !!! ) devam Etmektedir.
Konu İle ilgili Bilgisi Olanlardan Yardım,
Var Olduğu Halde Böyle bir Raporu, Egitim için, Her Sene Almak Zorunda mıyız.
Esenkalın.