Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel donanımlı aracımı muayene için 2 gün bırakmamı istiyorlar!?

ruhisarp

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
öncelikle selam özürlü abi ve kardeşlerime bende bedensel engelli bi kardeşinizim benimde özel tertibatlı bi aracım var bende 5 yıldır bu araca kullanıyorum muayene ücreti ödememiştim tedavide oldugum için bu sene arabanın 4 ay muayenesini geciktirdim şimdi muayeneye götürcem okadar zorlaştırmışlar burda yaşadıgım yer kayseri develi hem aracı 2 gün önceden oraya bırakacakmışım sora arac harcı ödicen diyolar kesin bi kanun falan yokmu bu konuda kolaylaşacagı yerde zorlaşıyo bu işler herkese saygılar sevgiler

Muayene için ücret ödeyeceksin, orası kesin.
Yalnız, aracı 2 gün önceden bırakmayı anlamadım. O nedenmiş? Ve, sakat statüsünde olduğu için öncelik ve kolaylık tanınmasını isteyebilirsin...

sevgili dostum, engelli araçları yönetmelik gereği öncelikli alınıyor. bunu kesinlikle talep et. aracını da bırakma, ilk defa duydum böyle bir şey.
yenidenmi imal edeceklermiş, bir sor bakalım.

Üst Alt