Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel donanım ibareli ama % 20 oranlı raporla araç alımında ötv'den yararlanır mıyım?

hasan acar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sayın oturanboğa h sınıfı kursu bitirdim dosyamı emniyete götüreceğim. ancak raporum %20 h sürücü belgesi alabilir ve özel donanımlı araç kullanabilir ibaresi yazılı
merak ettiğim %20 oranıyla arac alımında ötv den yararlanmama engelmidir ayrıca %45 vergi indiriminden yararlanıyorum raporum var raporumuda hastaneye sunmama rağmen %20 verildi nasıl bir yol izlemeliyim saygılar hasan acar

H sınıfı sürücü belgemde hiçbir ibare yok

arkadaşlar H sınıfı sürücü belgemi bugün aldım ancak özel donanımlı araç kullanır ibaresi yok oysaki dosyamdaki raporda H sınıfı ehliyet alabilir ve özel donanımlı araç kullanır ibareleri vardı ötv siz araç alımında H sınıfı ehliyetim problem çıkarırmı.saygılar

Araç alırken ayrı bir rapora daha ihtiyaç duyacaksınız keşke elinizde ehliyet için almış olduğunuz rapordan bir nüsha daha bıraksaydanız. Ehliyete genelde nasıl bi araç kullanacağı yazılmıyor. H sınıfı ehliyet ÖTV siz araç almakda tek başına yetersizdir. H sınıfı ehliyet ve sağlık kurulu raporu lazımdır.

aynı rapordan iki nüsha daha bende var. yani ehliyette ibare nin önemi olmadığını anlıyorum doğrumu acaba saygılar

Evet doğru anlamışsın. Ehliyetin ve raporunla bir oto bayiisine gidin. Gerisin onlar hallederler.

oranın önemi yok önemli olan kullanabilir ibaresi.araba alırken ayrıyeten rapor isteyebilirler.raporu aldıktan sonra _tam süresini bilmiyorum- 2,5 sene içinde araba alman lazım.almazsan bu süre geçtikten sonra tekrar rapor isterler.araba almaya karar verince rapor al daha iyi.yanlız ehliyette belirtiliyormu onu bilmiyorum

Üst Alt