11 Mart 2010 Güncel:
İtirazlarım sonuç verdi ve bugün raporu aldım (bkz: aşağıdaki 18. mesaj)
Özel donamımlı araç ve ötv indirimi için başvurdum.
İzmir Eğitim ve araştırma hastanesine giderek bütün uğraşlar sonunda özel tertibatlı araç ve ötv indirimi için Dilekçemizi vererek saatlerce poliklinikleri dolaşıp doktorlara imzalattıktan sonra heyete verdik ocak 5 inde gelip alın dediler ve bugün raporumuzu aldık raporun arkasında
Özürlü Kimlik Kartı: Evet
Durum Bildirir Raporudur : Evet
Diye yazıyor ötv ve özel tertibatlı araç kullanabilir ibarelerinin karşılarında değerlendirilmedi yazıyor bu nasıl bir devlet anlayışıdır yazıktır bizlere
Ayıp ya ayıp sinirimden şimdi burda olmadık laflar edicem.
Neden bu işler böyle yürüyor bu adamlar dilekçeme bakmıyormu
Benim zaten karşıyaka devlet hastanesinden aldığım %80 engelli raporum varken bana neden tekrar durum bildirir raporu veriyor %84 vermiş 4 puan çıkmış ta bana neden dilekçemde yazan şeyleri değerlendirmemiş kanunlarmı değişti bu rapor geçerlimi arkadaşlar sanmıyorum.
Rezalet ya tam bir rezalet.
Başlığa rapor diye yazmayı unutmuşum sinirden affola dostlar.
İtirazlarım sonuç verdi ve bugün raporu aldım (bkz: aşağıdaki 18. mesaj)
Özel donamımlı araç ve ötv indirimi için başvurdum.
İzmir Eğitim ve araştırma hastanesine giderek bütün uğraşlar sonunda özel tertibatlı araç ve ötv indirimi için Dilekçemizi vererek saatlerce poliklinikleri dolaşıp doktorlara imzalattıktan sonra heyete verdik ocak 5 inde gelip alın dediler ve bugün raporumuzu aldık raporun arkasında
Özürlü Kimlik Kartı: Evet
Durum Bildirir Raporudur : Evet
Diye yazıyor ötv ve özel tertibatlı araç kullanabilir ibarelerinin karşılarında değerlendirilmedi yazıyor bu nasıl bir devlet anlayışıdır yazıktır bizlere
Ayıp ya ayıp sinirimden şimdi burda olmadık laflar edicem.
Neden bu işler böyle yürüyor bu adamlar dilekçeme bakmıyormu
Benim zaten karşıyaka devlet hastanesinden aldığım %80 engelli raporum varken bana neden tekrar durum bildirir raporu veriyor %84 vermiş 4 puan çıkmış ta bana neden dilekçemde yazan şeyleri değerlendirmemiş kanunlarmı değişti bu rapor geçerlimi arkadaşlar sanmıyorum.
Rezalet ya tam bir rezalet.
Başlığa rapor diye yazmayı unutmuşum sinirden affola dostlar.