Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV istisnasından yararlanmak için sakatlık oranında belli bir alt sınır var mı?

gg8391

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Benim aldığım sağlık raporunda bu ibareler olmakla birlikte proje de mevcut hazır beklemekte.. yalnız benim kafam şurada karıştı.. malumunuz %40 oran taban özürlü oranı, bu heyetten aldığım raporda tüm vücut fonksiyon kaybı %17 olarak belirtilmiş (bu arada ben başka bi devlet kurumuna göre % 43 özürlüyüm ve bi kurumda bu statüde çalışmaktayım)
sorum şu ki ben bu şartlarda vergi istisnasından yararlanabiliyor muyum..

saygılar..

Başlık yanlış bölümde, ben yine de cevap vereyim de soru cevap birlikte taşınsın:)
ÖTV muafiyeti için raporda ''özel tertibatlı araç kullanabilir'' ibaresi yeterli olup engel oranının bir önemi yoktur.

ufukalp sağolasın cevap için kime sorsam her kafadan ayrı bir ses çıkıyodu burda paylaşmak istedim.umarım dediğin gibi olur.

Üst Alt