Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV istisnalı aracın sıhri hısımlar (evlilikten doğan) tarafından kullanımı?

mltm_52

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
iyi günler,
ben babamı geçen perşembe hastaneye sağlık kuruluna götürdüm ötv indiriminden faydalanmak için (yeni duyduk bu olayı).
kendisi 8 yıldır diyaliz hastası, 3 kere beyin kanaması geçirdi, kısmi felçli ve walkerla yürüyebiliyor. bakalım heyet %kaç rapor verecek?
benim sorum diyelim ki raporu aldık aracı aldık, eşim kullanabilir mi?
karayolları trafik yönet. aracı 3. DERECEYE KADAR KAN VE SIHRİ HISIMLARINDAN BİR SÜRÜCÜ kullanabilir diyor. eşim sıhri hısım değil mi, avukata sorduk sıhri hısımdır diyor.
bir bilen cevap verirse çok teşekkür ederim. :confused:

peki Bülent abi,ama forumu gezdim Darzo adlı arkadaşta aynı şeyi sormuş sanki ona verilen cevap, eşlerde kullanabilir manası taşımıyor mu?ben mi yanlış anladım?

Babanızın eş tarafı sıhri hısım olur sizin eşiniz değil.:)

anladım,peki
babam yanımda yokken polis durdurursa ne dicem?her zaman babam araçtamı olacak?

%90 ve üzeri engele sahip biri adına,3.dereceye kadar yakınlarının kullanımına açık olarak alınmış bir araçta ruhsat sahibi engelli kişinin bulunma şartı yoktur.
Babanız olmadan da kullanabilirsiniz.

Üst Alt