Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimli araç alırken bayiler sabit olan liste fiyatlarında indirim uygular mı?

telyo

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Herkese selam,

Ötv indirimli sıfır araç alırken, bayilerin liste fiyatını sabit tuttukları söyleniyor. Oysa normal olarak bir araç almaya gittiğiniz zaman, adamlarla çok iyi pazarlık yapıp 2 - 3 bin civarında indirim yapılabiliyor. Yeni araç alanlar bu konuda bizi bilgilendirebilirlermi?

Not: Böyle bir problemle karşılaşmamak için aracın pazarlıklarını yapıp, fiyatta anlaştıktan sonra, en sonunda ötv indirim hakkım olduğunu söylemeyi düşünüyordum. Ama böyle bir durum var ise hiç uğraşmıyayım.

telyo;

heralde yeterince indiğini düşünüp çok da yanaşmıyorlar gibi
hatta OTV indirimini doğru dürüst hesaplama'yanlar bile oluyor
biraz da aparat olayı, plan+proje+takip... yani ek zahmet çıktığı için...
liste fiyatından tutturuyorlar

OturanBoğa;

Ben bunu kullanmayı beceremedim, bir değişiklik olmamakda. Bytescout XLS Viewer programını kullanıyorum o yüzden olabilir mi?

Ya doğru söylüyorsunuz ben daha önceleri ötv siz araç aldım yaklaşık 2- 3 bin lira indirim yaptırıyordum ama ötv indirimli dedikçe kesinlikle indirim yapmıyorlar nedendir anlamadım halbu ki aynı şey diye düşünürken anladım ki adamlar diğer araçlarda faturayı düşük kesip devletten çalıyorlar ötv-kdv düşük ödeniyor ondan indirim yapıyorlar yani kendi karlarından değil devletten indirim ama yine de indirim yapan bayiler vardır her yeri arayın farklı illeri bile kesin indirim alırsınız

Üst Alt