Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimli araba almak için e-raporu kullanabilir miyim?

xman6019

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
1
Selamünaleyküm arkadaslr engelli b sınıfı ehliyetim var 2 gün önce basaksehir çam sakura dan otv icin rapora başvurdum ücretini de odedim ortopedi doktorum yüzde 50 oranı mi girdi diğerlerini de gezdim herneyse bugün heyete girdim kurul başkanı engel durumumu söyledi ve b sınıfı engelli ehliyetini de var özel tertibatli rapor düzenlenecek dedi ve hiçbir hastaya ben dahil ıslak imzalı rapor vermediler 1 hafta sonra e rapor olarak e devlete düşecekmiş şimdi bu şekilde otv den faydalanabilecekmiyim illa rapor gerekiyorsa nasıl alabilirim acaba

Daha bugün girdim heyete hocam vergi dairesi illa ıslak imzalı mi rapor istiyor acaba hiçkimsye elden rapor vermediler yeni bir uygulama mı yoksa hastanelere göre değişiyor mu ıslak imzalı istesem alabilirmiyim sağlık kurulundan

xman6019
Aleykümselam
Bildiğim kadarı ile ıslak imza verilmiyor.e-nabız raporlarımdan sürekli kontrol et en fazla 2-3 işgününde belli olur.Hayırlı olsun şimdiden

Artık raporlar e imzalı oluyor. Vergi dairesi veya herhangi bir kurum için sıkıntı olmayacaktır. Ötv için açıklama kısmında sadece hakeret ettirici aksamda tertibat kullanması gerekir ibaresi olması gerekiyor. Bu ibare yoksa vergi dairesi kabul etmiyor.

Özellikle sekretere bu açıklamayı bildirdim hocam yani dosyalarımın üzerine not kağıdına sadece hareket akşamda özel tertibatli arac kullanması gerekir diye not aldırdım hatta ortopedi doktoruma da söyledim muayene esnasında telefonla kurul başkanına aktardı o da heyet esnasında belirtilir dedi ayrıca ehliyetimin fotokopisi vs de mevcuttu dosyada

Üst Alt