Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV 5 yıldan 3 yıla mı düşüyor?

ainos11

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. Ben 2005 senesinde ÖTV siz olarak aldığım aracımın satışı bu aydan sonra doluyor yani herkese satabiliyorum.
bugün aracımı değştirmek için bi firmayla görüştüm. görüştüğüm bayan bana ÖTV indirimi 5 yıldan 3 yıla çekildi 1 ay beklemenize gerek yok aracınızı istediğiniz herkese satabilirsiniz dedi ( şok oldum tabi :D )
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımız varmı ?

eğer varsa böyle birşey gerçekten güzel gelişmedir derim ama bilen birisi varsa yorumlasın netlik kazanır

Hangi sitede bu bilgi varsa paylaşırmısınız lütfen.

Site değil samsunda engelliler için yurt dışından araç getiren bi firmayı arayıp görüştüm, görüştüğüm bayanın bana söylediğişeyler beni heyecanlandırdı umarım doğru çıkar...

Ok. Belki sitede görümüşsünüzdür diye link almak istedimde:)

Sitede görmedim fakat biraz googleden araştırdım sadece bir sitede bu konuyla ilgili soru soran olmuş ateş olmayan yerden duman çıkmaz hadi hayırlısı :D

olsa iyi olur ama; malesef öyle bişi yok

ÖZEL TÜKETİM VERGİSİ KANUNUnun

Diğer istisnalar

Madde 7/2-c bendinde

Beş yılda bir defaya mahsus olmak üzere ilk iktisabı,

ifadesinin değişmesi gerekir.....

onu bi firmayla bende konuştum adam yurt dışından araba getiyor satmak için bahane uyduruyo ben bu konunun üstüne gittim yok az bi vergi ödüyosun filan demeye başladı bu sefer

hokkabazlık bu satış yapmak için salakca yalanlar Türkiye o kadar zeng,n bir ülkemi adamlar nerdeyse bacaklardaki protezleri altımızdaki sandalyeleri alacaklarr kandırmışlar seni arkadaşımm ...

Üst Alt