Merhaba ben ilk defa yazıyorum ama 8 yıllık engelliyim ve bu yıl artık bir aktif sandalye aldım Ottobock'tan. Avantgarde clt modeli kendisi. En büyük tedirginliğim ön tekerleğin dolgu olmasıydı, girinti çıkıntılarda yaşatabileceği sıkıntılardan çekiniyordum doğrusu. Korktuğum da oldu. Şimdi dışarıda en ufak girinti çıkıntıda düşecek gibi sarsılıyorum, her şey berbat oluyor. Onun dışında sandalyemden memnunum, çok kıvrak, yormuyor sürerken düz yolda, bel desteği oturuşum sırasında dik durmamı sağlıyor vs. ama...
Odtü'de okuyorum ve arnavut kaldırımlı yolları olsun (çok da girmiyorum ama), diğer yerleri olsun hep takılmaya müsait. Ülkenin her yeri takılmaya müsait, avm'ler dışında. Bunun için, acaba ben ön tekerleri tekrar şişme tekerle değiştirebilir miyim, biliyor musunuz acaba?
Onun dışında bana önerebileceğiniz bir şey var mı ki daha rahat sürüşüm için? Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkür ederim şimdiden.
Odtü'de okuyorum ve arnavut kaldırımlı yolları olsun (çok da girmiyorum ama), diğer yerleri olsun hep takılmaya müsait. Ülkenin her yeri takılmaya müsait, avm'ler dışında. Bunun için, acaba ben ön tekerleri tekrar şişme tekerle değiştirebilir miyim, biliyor musunuz acaba?
Onun dışında bana önerebileceğiniz bir şey var mı ki daha rahat sürüşüm için? Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkür ederim şimdiden.