slm arkadaşlar.otomobilinin şanzıman sorunu olan oldumu hiç. benimki d ye alınca kalkış sağlamıyo hafif yokuşsa.1 2 3 yapmak zorunda kalıyorum.buda zararlı tabi.servisede gitmedim çok pahallı oluyordiye,böyle bir olayla karşılaşan varmı aranızda,
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Sen yok san bılıyorumkı konusuyorum otomatik sanzumanda 4 tane balata vardır muhtemelen aracı ya boşta kullanmaktan yada yağ yanlışı yuzunden yanar ıyı arastır uzaklık mesele degıl mısafırımız olursun.
Triptronik steptronik multitronik arabalardan bahsetmiyoruz ki burada kara düzen 4 ileri eski otomatik şanzumandan bahsediyoruz alayının iç yapısıda aynı başımıza gelen bir kaç olayı anlatmakla tamircimi olduk yada tamirciyiz şanzımanı aç şunu şunu çıkarmı dedik ?
tüm bunları yazmıssın pelerinli arkadaşım hayatında hiç otomatik şanzımanı dağılmış haliyle gördünmü yada bu arızayla ustaya kaz gibi yolundunmu?
Burada bi hayli otomatik şanzıman ustası varmış da haberimiz yokmuş meğer...
Benim anlamadığım aracın markası modeli belli olmadan, dahası şanzımanın ne tür bir mekaniğe sahip olduğunu bilmeden bir hayli yorum yapılmış, adeta bir usta edasıyla...
Bu lafı söylemeyeceksin o zaman bilgin varsa yazıp çıkacaksın güzel kardeşim allaha emanet ol.
bak ayrıca direk ustasına yonlendırıp danışmasını ıstıyorum.usta edasında değilim yanikardes senın sanzuman balataların yanmış 4 balata ve tamir takımı gerekıyor masrafı bıraz agır görgülü kardesler bızım dost servisimiz bi danış ıstersen otomatık sanzumanda uzmanlar.