Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik vitesli aracı ben arabada olmadan eşim kullanabilir mi?

orcunnn

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
herkese selam benim sol ayak diz üstü ampute, otomatik vitesli araç alacam ÖTV siz ALLAH izin verirse bu aracı arabada ben olmadan eşim de kullanabilirmi, birde KDV için uğrassam bana geri iadesi olurmu.bu ADANADA ki kararıda gösteririm olmassa dava açarım, ne güzel artık plakalarımızda normal olacak, artık sol ayakta sakat olanlarda otomatik vitesli araç alabilecek süperrrr, benim şuan kullandığım araç manuel debriyaj elde ister istemez zorlukları oluyor, artık otomatikde bas gaza git bas fren e dur:):):)

orcunnn kardeş için )rahat olsun kullanabilir benimde aynı sol ayak poliskeli şu an eşimde rahatlıkla kullanıyor

arabada ben olmadan da kullanabilmesi güzel birşeymiş ben evde yatarım çarşıya pazara eşimi gönderirim:eek::eek: peki kardeşim ben sıfır alacam KDV yi geri alabilirmiyim

o konu o kadar net deyil henüz şimdi alırsan dava aşamalı sanırım geri alınabiliyor ama ilerde bu konuyada bi netlik gelecektir eminim böyle karışık bırakmazlar

kardeş eşin kullanamaz tek sen kullanırsın yaw.

haaaaa yeni kanuna göre ondan bilgim yok. başka kimler kullanabiliyor.

http://www.engelliler.biz/forum/oze...vsiz-aldigi-araci-herkes-kullanabilirmis.html

2640_0001.jpg

aracı aldıktan sonra ruhsatta ne yazarsa ona göre davranırsın

Üst Alt