Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

"Otomatik vitesli araç kullanabilir" raporumla ehliyetsiz araç alabilir miyim?

spring86

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
daha yeni ehliyet kursuna yazıldım ama şimdiden araba almak istiyorum raporumda elden kumandalı otomatik vitesli araç kullanabilir yazıyo bu raporla hemen ehliyet olmadan araç alabilirmiyim????

ehliyet olmadan araba alamazsın. ama zaten araştırma vs süresi 1-2 ay bulur araştırmadanda alma araba zaten. ha alacagın arabayı zaten araştırdın bulduysanda galeriden ayırtırsın durur işlemleri ehliyetten sonra yaparsın. ha şunu diyorsan arabayı alayım süreyim ehliyen arkasından gelir diye :) kanunen olmaz illegale gelince yaparsı ntabi cezasına katlanmaya razı olursan

Hayırlı olsun şimdiden ALLAH kaza bela vermesin

teşekkür ederim sağolasın. bişey daha sorabilirmiyim benim %68 raporum aracı benden başka kimse kullanabilir mi yoksa sadece ben mi kullanabilirim ...

Diyelimki hastaneden h sınıfı otomatik tertibatlı araç kullanır rapor aldık.H sınıfı ehliyet almadan aracı ötv indirimli alabilirmiyiz.

faruk kardeş ehliyet olmadan alamassın kendin kullanacağın için.
yok ben kullanmayacağım diyorsan o zaman da rapor un yüzde 90 ve üzeri olması lazım.
ötv den yararlanıp almak için h sınıfı ehliyet ve rapor gerekli bu şekilde olursa raporun yüzde oranı önemli değil??

yok senden başkası kullanamaz. maalisef bunu yumuşatılması gerek aslında 1. dereceden akraba ve eşlerin kulanması lazım yoska sıkıntı oluyor. polisin insiyatifine bırakılması hiç hoş bir durum olmuyor

Ek olarak, vergi muafiyeti olmadan araç alırsan, o zaman senin aracını tabii ki herkes kullanabilir.

Üst Alt