Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik vitesli araç için özel hastaneden alınan rapor geçerli mi?

Ümito

Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
10
mrb arkadaş öncelikle hepinize...
benim sorum size rapor'da otomatik vitesli araç kullanabilir yazarsa plakada engelli işaretı olmayacakya.. bu raporu dewlet hastanesinden çıkartmak şart mı
siz de iiyi biliyosunz ki dewlet hastanelerinde doktorlar soruna bile cevap wermıyo kı bu sorunumu dinleyip bana rapor çıkartsın..

herhangi bir özel hastanesinden bu raporu çıkartabılır mıyım? bana ilerliyecegim yolları tarıf ederseniz çok memlun olurum....

özel hastanelerde ki rapor kabul edilmez.ancak devlet hastanelerinde ve üniversite hastanelerinde alabilirsen geçerlidir

Neden kabul edilmiyor acaba Devlet bazı özel hastenelere H sınıfı ehliyet verme yetkisi vermiş oradan alınan raporlar neden geçersiz sayılıyor anlamiyorum hiçbir özel hastahane kendi başına Devlet ten yetki almadan böyle bir uygulama yapamaz diye düşünüyorum ben bunu Trafik Müdürlüğüne sordum Özel hastaneden alınan raporu kabul ettiklerini söylediler.

Merhaba
bocek42 kardeşim ister H sınıfı ehliyet olsun isterseniz Engel oranınızı belirten ve vergi muhafiyeti ne olursa olsun bu amaçlı raproları ÖZEL HASTANELERDEN alamazsınız.
Heyet raproların alınacağı hastaneler Sağlık bakanlığınca belirlenmiş hastanlerdir.
Onun için bu amaçlı raporlar o hastaneler dışında alınmaz.
sevgielr
TayTıS

h sınıfı ehliyet almak için rapor veren hastaneler var diye duymuştum bende

taytıs;
aynı bakanlık bazı özel hastanelere yetki vermiş bu nasıl oluyor o zaman bulundugum yerde ozel hastane h sınıfı için rapor verebılıyor.

Heyet raporu veremezler H sınıfı ehliyet için heyet raporu gerekiyor
Yönetmelik bu konuda değişmedi. Heyet raporu verdiğinden emin misiniz yoksa ehliyet kontrol raporu falan mı.

arkadaşım,ben bu raporu on gün önce aldım ,H sınıfı ehliyetim var ama raporum eski olduğu için kabul edilmedi,2007 yılının 6 ayından sonra alınmış rapor geçerliymiş,sadece tam teşekküllü devlet hastanelerinden raporunuzu alabiliyorsunuz,rapor oranınız çok düşük olmasın (bana %19 vermişler) H sınıfı ehliyeti alabilir ve özel donanımlı araç kullanabilir ibaresi olması yeterli

yaklasık 1 hafta önce bizzat ortopedi doktoru ile yarım saate yakın görüştüm sağlık bakanlığının vermis oldugunu h sınıfı ile ilgili detayları inceledi ve rapor verebileceklerini söyledi.sakatlık oranım % 50

böcek43 arkadaşım,size en yakın tam teşekküllü bir devlet hastanesine veya üniversite hastanesine gidip,sağlık kurulu raporu için müracaat edin,orda raporunuzu neden almak istediğiniz soruluyor H sınıfı ehiyet ve özel donanımlı araç kullanabilire dediğiniz taktirde size bir evrak veriliyor,evraktaki doktorları gezip,onaylarını aldıktan sonra heyete giriyorsunuz işlem bu kadar,bir sorun çıkmıyor,önceki raporunuz varsa evrağınızın altına eklerseniz iyi olur

Üst Alt