Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
bende yarı otomatik araç kullanıyorum easy tronic şimdi senin araç tam otomatik olduğu için P el freni görevide görür yanıp sönmesi ise parktan D ye geçişte sorun oldugunu gösterebilir yaklaşık 10 yıl tam otomatik araç kullandım sana bir öneri mesela dik rampalarda araç stop ettiğinde önce N ye al sonra el frenini sıkıca çek ve en sonunda P ye al bu işlemleri yaparken frene basılı tutmayı unutma ... böylelikle şanszıman üzerindeki yükü almış olursun ve tüm yükü tekrar el frenine verirsin belki P den D ye geçerken zorladıysan böyle bir uyarı veriyor olabilir. mesela benim araçta el freni hareket halinde el temasıyla ufak yukarı kalksa uyarı veriyor ve ekranda el freni ışığı yanıp sönüyor. aracın hareket halindeyken böyle bir uyarı veriyormu veriyorsa serviste şanzımanı bilgisayara bağlatıp kontrol ettir belki hata vermiştir silince düzelebilir
Ben aracımı kesinlikle P'ye almıyorum N'de el freinini çek sıkıntı yok çalışırken de N'de çalıştırıyorum.
nasıl yanı, araba stop halindeyken N de kontağı çevirip çalıştırıyormusun?