Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik vites araç kullanabilir raporumun fotokopisi ile ÖTV muafiyeti..?

imageman

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhba oturanboğa bende 2007 yılında otomatik vites arac kullanabilir diye rapor almıştım raporun orjinalini sigorta firmasına göndermiştim şimdi sol ayağa özgürlükten yararlanıp ötvden muaf araç almak istiyorum fakat raporun fotokopisi var elimde sanırım raporun orjinalini istiyor maliye fotokopi raporumu aldığım hasteneyi gorutup orjinali gibidir diye istesem verirlermi yoksa yeniden kurula girip sağlık kurulundan rapormu almam gerekiyor.

Teşekkür ederim.
İsmail Dilme

Raporun orjinali ya da noter onaylı hali gerek... Hastaneden almayı deneyin, ama olmazsa yeni rapor çıkartmanız gerek maalesef.

Sol ayaktan engelliler ÖTV'siz otomatik vites araç alabilirler,Plakası damgalı olmak zorunda.

Özel Tüketim vergisi Sirküleri 12 de tüm detayları bulabilirsiniz.

Benim de sakatlığım sol ayağımdan otomatik vitesli araç kullanabilir ehliyetim var 2007 yılında ötv indirimli araç aldım ötv indiriminden yararlana bilmem için debryaj elden tertibatlı olarak alabildim.

Üst Alt